TOD Tv Görüntü Kalitesi Donma Yapıyor Kaçak Site Gibi

Babacan
13 Ağustos 2023 22:58

43U9500 Vestel 4K Smart TV'mizin (2019 üretim) tod uygulamasının bein sport 1 kanalı devamlı ekran kaymaları, renk bozukluğu sanki kaçak yayın izler gibi kötü görüntü mevcuttur. Aynı uygulamanın bein sport 2-3-4-5 kanalı ve diğer kanallarda hiçbir sıkıntı bulunmamaktadır. TV'mizin tüm güncel yazılımları mevcut olup tod uygulamasının sdk: 1.99.30 versiyonunda şikayetimi ilettim genel bir sorun olduğu tarafıma iletilmiştir. 2-3 gün sonra sdk: 1.99.31 versiyonu gelmiş fakat aynı sıkıntılar devam etmektedir. 5-6 gün sonra ve hala güncel olan sdk: 1.99.32 versiyon gelmesine rağmen bein sport 1 kanalı izlenemeyecek derecede kötüdür. Ayrıca farklı markalarda 3 ayrı Smart TV'de denenmiştir, sorunlar aynıdır. Telefonun tod uygulamasından canlı destekten müşteri temsilcisine bağlandığımda (robot geldiğinde müşteri temsilcisi yazın tekrar gelen yazıya müşteri temsilcisi yazın otomatik birini bağlayacaktır) 1. Şikayet kaydı (149565039) oluşturulmuştur. 3-4 gün oldu ne arayan var ne soran tekrar müşteri temsilcine ulaştığımda herhangi bir kayıt bulunmamaktadır sözüyle karşı karşıya kalmış durumundayız. Tekrar kayıt açıldı :) (149642050) tekrar kayıt açıldı (149780653) sonuç: hiçbir şey olmadı sadece 0 212 473 73 73 numaradan arandım çözüm üretileceği yerine tekrar tekrar nasıl bir sorun yaşadığıma dair şikayetim soruluyor. Usanmadan bıkmadan tek tek şikayetimizi sorunumuzu anlatıyoruz. Hala genel bir sorun olduğu söylenmektedir, ücretini ödediğimiz hatta Android TV-Smart TV için ek ücret ödememize rağmen sağlıklı hizmet alamıyoruz. Konu hakkında bein media Group'dan, Digiturk'ten, tod yetkililerinden gerekli sorununun çözümü hakkında yardımlarınızı talep ediyoruz.
Not: uygulama komple silinip tekrar yüklenmiştir, modem resetlenmiştir, müşteri temsilcinin isteği doğrultusunda TV nin internet tarayıcısından (speedtest sitesi) hız testi yapılmıştır.
NOT2: beın Connect'ten de giriş yaptığımda aynı sıkıntı Bein Sports 1 kanalı sıkıntılıdır.
NOT3: TV'nin internet tarayıcısından tod TV sitesinden girmek istediğimizde engellemişsiniz oraya da giremiyoruz. K

profile profile

Emrah sonuçtan çok memnun

Emrah
07 Ağustos 2023 18:09
"Salı veya çarşamba günü ilgili yayında düzenlemeler yapılıp sorun çözülmüştür. Hafta sonuna kadar test edilip, şimdilik sorun bulunmamaktadır. Biraz geç de olsa sorunumuza kulak verip ilgili düzenlemeleri yapan bein media gruba, Digiturk ve tod ailesine teşekkür ederim."
Tod TV - Bein Connect Bein Sport 1 Kanalı Sorunu (Smart TV)
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Tod TV Puslu Görüntü

17 Aralık 2023 16:54
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
08 Ağustos 2025 23:34