TNT Express Atr Belgesi Sorunu

Tc Demet
17 Mayıs 2023 11:35

TNT -fedeks firması ile konşimento no: 119169099 Avusturya'dan ürün getirttik fakat gelen ürünler gümrükten çıkamadı. Çünkü atr belgesi gelmemiş. Karşı firma teslim ettiğini iddia ediyor. Fedeks almadığını. 4 günden beri TNT yetkilileri ile iletişime geçiyoruz, maillerimize geç dönüyorlar. Sonuç olarak karşı firmadan yeni belge hazırlamasını istedik. Karşı firma hazırladı, TNT'nin gidip alması lazım. Buradan bir yönlendirme yapılmasını talep ettik. Yönlendirme yapamadıklarını söylediler. Karşı firma arayacakmış TNT'yi, o süreci ilerletecekmiş. Karşı firma da ilk etapta evrakı teslim ettiğini, kendisinin bir suçunun olmadığını, neden bu iş ile kendisi ilgileneceğini, TNT'nin suçu olduğunu ve onlar süreci ilerletsin diyor. Buradaki TNT de karşı TNT şubesi ne derse biz ona inanmalıyız diyor. Burda mağdur olan ve zarara uğrayan benim firmam. Bir işlemin operasyonu bu kadar zor olamamalı. TNT köklü bir firma olarak süreçlerin bu kadar aksaması ve sorun olması hiç normal değil. Bir daha TNT ile çalışmayı düşünmüyoruz.

Emrullah
21 Mayıs 2024 13:00
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Aysun
06 Haziran 2023 14:58

Çağdaş
13 Ekim 2023 10:48
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
16 Mayıs 2024 21:33