Can sonuçtan çok memnun

28 Aralık 2023 14:54
Can'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü dün mesaj attım size bugün anında şifre geldi telefonla değil de mesaj yoluyla işlem yapsaydım hiç uğraşmayacakmışim bilmiyordum telefonda çok bekleyince beni 1 saat bekletti sistem sinirlendim ama mesajla 5 dakikada şifrem geldi onun için bu konu hakkında teşekkür ediyorum ama bu telefon konusunda sizden rica ediyorum bu telefonu kapatın sadece mesaj yoluyla işlem yapın insanlar bu kadar uğraşmaz teşekkür ederim kolay gelsin”

TİSK akademiye giriş yapamıyorum geçen sene girebiliyordum müşteri hizmetini arıyorum beni bir buçuk saattir bekletiyor telesekreter kimse çıkmıyor bu konu hakkında kimseden yardım alamıyorum. TİSK cevap vermiyor hotmail adresime doğrulama mesajı gelmiyor.

29 Aralık 2023 11:52 (Şikayetten 20 saat sonra)
Can
Can