Mehmet sonuçtan çok memnun

05 Kasım 2023 22:58
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Öncelikle Şikayetime ivedilikle dönüş yaparak sorunumu çözen müşteri temsilcim Ali Kemal Bey e teşekkürlerimi iletir Böyle bir yerli firmadan alışveriş yapmanın gururunu ve ürünlerinin sonuna kadar arkasında durarak içimdeki güven duygusunu yenilemiş olmalarından dolayı firma ve Müşteri temsilcim Ali Kemal Bey e tekrardan teşekkürlerimi sunarım.”

Tisaş zig14 marka silahımı yaklaşık 5 ay önce çok büyük bir ilgi ve merak ile aldım yaklaşık 500'den fazla mermi attım namlu içinde karıncalanma ve namlunun mermiyi sürdüğü başlangıcında boya atması tarzında bir sorun ile karşılaşmış olmam beni çok üzdü ve silaha olan hevesim isteğim gitti binbir zorlukla sırf bu silahı alma pahasına ruhsat çıkarmak için bir dünya zorluk yaşamam da cabası. Yetkililerden bir çözüm bekliyorum

27 Ağustos 2024 10:40 (Şikayetten 9 ay sonra)

Sayın Mehmet A. Sunduğumuz ürün ve hizmetlerimizde müşteri memnuniyetinin her zaman önceliğimiz olduğunu belirtmek isteriz. Şikayetinizde belirtmiş olduğunuz konu hakkında inceleme süreci başlamıştır. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla.

27 Ağustos 2024 15:41

Ali
Ali

Benimde aynı sıkıntı var çözmediler gönderdim aynı şekilde geri gönderdiler size yardımcı oldularmı

TİSAŞ Namlu İçi Paslanma

11 Kasım 2023 15:26

Tisaş Zigana 14 Boş Kovan Atmama Ve Namlu İçi Paslanma Sorunu

21 Ağustos 2024 14:38
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

Tisaş Zig 14 Inox Silahında Sürekli Boş Kovan Sorunu

Doğan