Eren sonuçtan hiç memnun değil

Timberland SuperStep Hatalı Ürünü Kabul Etmiyor

23 Mart 2023 06:15

Eren perakende SuperStep adındaki mağazadan ilk defa bir ürün aldım. Aldığım ürün Timberland bot. Ürünü daha 3 ay kullandım iç topuk astarları yırtıldı. Üründe 'bir sıkıntı yok' geri dönüşü aldım. İtiraz ettim 2. Kez kontrole gitti. Daha sonuç çıkmadı. Duruma göre Tüketici Hakları'na gideceğim böyle bir saçmalık görmedim. 5 bine yakın para veriyorsunuz paranızla sınanıyorsunuz.

Eren
Eren
28 Mart 2023 09:16

Tüketici Hakları'na gidiyorum. Hatalı ürün kabul edilmiyor.

Timberland Botunun Bağcıkları Hızla Kırıldı Ücretsiz Değişim Talebi

10 Mart 01:19
Timberland Botunun Bağcıkları Hızla Kırıldı Ücretsiz Değişim Talebi

Dikiş Açılması Ve Mağaza Destek Vermemesi Nedeniyle Timberland Botta Hayal Kırıklığı

18 Ocak 13:39
dikis-acilmasi-ve-magaza-destek-vermemesi-nedeniyle-timberland-botta-hayal-kirikligi-1.jpg

Timberland Botta Su Sızdırması Ve Koku Problemi

17 Ocak 21:38

Timberland Kar Botunun Az Kullanıma Rağmen Plastik Kısımlarının Çatlaması Ve Destek Alamama Sorunu

17 Aralık 2025 12:54
timberland-kar-botunun-az-kullanima-ragmen-plastik-kisimlarinin-catlamasi-ve-destek-alamama-sorunu-6.jpg
timberland-kar-botunun-az-kullanima-ragmen-plastik-kisimlarinin-catlamasi-ve-destek-alamama-sorunu-3.jpg
timberland-kar-botunun-az-kullanima-ragmen-plastik-kisimlarinin-catlamasi-ve-destek-alamama-sorunu-2.jpg