Özel Çorlu Tilya Estetik'te Param Hiç Edildi!

30 Ekim 2023 18:01

Çorlu Özel Tilya Polikliniği/Estetik& Güzellik merkezinde peşin ödeme yaparak tüm vücut seans satın aldım. İşim gereği, sürekli Çorlu'da olamadığımı ve seans haklarımı müsaitliğimize göre kullanabileceğimi anlaşarak ayrıldık (F*** Hanımla) yapılan sözleşmenin klasik bir sözleşme olduğunu ve sadece usulen imzaladığımızı, haklarımı süre göz etmeksizin kullanabileceğimi ilettiler ve anlaştık. Fakat maalesef aldığım seans haklarım yönetim değişikliği yapıldığı için iptal edildi. F*** Hanım işten ayrıldığı için; seanslarımı görebildiklerini, sisteme giremediklerini, bu yüzden de kalan seans haklarımı kullanamayacağımı ilettiler.

Defalarca telefon görüşmesi yapmamıza rağmen, ısrarla yardımcı olmamayı seçtiler. Bana kestikleri herhangi bir fatura da olmadığı için maalesef hukuk yoluna da başvuru yapamadım. Sadece elimde her seansta verdikleri kendilerine ait, seans kullanımlarımı yazdığım kart mevcut. Birçok arkadaşıma önerdiğim ve vesile olduğum bu firmanın 2 tüm bacak, 1 kol seansımın üzerine su içmemi sağlamasını şiddetle kınıyorum. Beni mağdur edip, zamanım ve param, hiç edildiği için;her platformda kendilerini şikayetimi sürdüreceğim.

Gh Estetik Op. Dr. İlhan Pekdemir Birden Fazla Sıkıntı Yaşadığım Bir Merkez

23 Haziran 2023 19:34
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Epilasyon Paketinde İptal Şoku Ve Ciddiyetsizlik

11 Nisan 2025 16:17

Tilya Estetik Tilya Güzellik Merkezi /Çorlu 20/04/2024

20 Nisan 2024 16:28
Tilya Estetik Tilya Güzellik Merkezi /Çorlu 20/04/2024

Estrella Medical Group Etik Dışı Üslubu Ve Vermediği Hizmet

14 Mart 2024 14:21
İrem sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 14:11