Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 2
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
TikTok ile ilgili bir şikayetin mi var?

TikTok Giriş Yapamıyorum Hesap Kurtarma

23 Şikayet
Şikayet Sıralaması
5 gün önce

TikTok Hesabımı Kurtarmak İstiyorum.

Eski TikTok hesabıma hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. İki kademeli doğrulama kodunu bilmiyorum ne yapsam giriş yapamadım lütfen yardımcı olur musunuz. Hesap tamamen bana aittir. Hesabımı kurtarmak istiyorum. Cihaz bilgileri kabul etmiyor. Tanınmayan cihazdasın uyarısı alıyorum her seferinde

13 Şubat

TikTok'a Giriş Yapamıyorum.

Merhaba tik tok GSM numara değişikliği yaptığım için kod alamıyorum, e postam da değiştiği için kod alamıyorum ve profilime giremiyorum. Gönderilen kod eski numarama gidiyor hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Hesabımı kurtarmak istiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz. Hesabımı silmek istiyorum çünkü ...

09 Ocak

Kayıtlı Telefon Numaram İle Giriş Yapamıyorum TikTok'a

Telefonumu TikTok dan çıkış yapmadan fabrika ayarlarına sıfırlamıştım yeni bir telefon aldım TikTok'ta telefon numarası kayıtlı ve o onunla giriş yapamıyorum lütfen hesabımı kurtarmaya yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkür ederim ilgilenen arkadaşlar dan

Kayıtlı Telefon Numaram İle Giriş Yapamıyorum TikTok'a
13 Aralık 2022

TikTok Onay Kodları Eski Numarama Gidiyor. Yardımcı Olun Lütfen

TikTok hesabım var fakat eski numarama onay kodu gidiyor. Giriş yapamıyorum. E posta şifremi de bilmiyorum. Onu da kurtarmak istiyorum. Ama iki hesap için de eski numarama onay kodu gidiyor. Kimlik doğrulama vs ne gerekiyorsa yapabilirim. Hesabıma giriş yapmama yardımcı olur musunuz?

31 Ekim 2022

TikTok Bn Tık Toka Para Gönderdim Hala Hesabım Hakkında Bilgi Alamadım

TikTok hesabım eski numarama kayıtlıydı Gmail hesabımda kayıtlı iki faktörlü doğrulama da var Gmail üzerinden giriş yapamıyorum eski numarama kod gidiyor yardımcı olun hesabımı kurtarmam lazım eski numarama kod gittiği için hesabımı açamıyorum şifreyi de doğru girmeme rağmen onay vermiyor

15 Ekim 2022

TikTok Hesap Kurtarma Şifremi Unuttum Formlara Dönülmüyor

Hesabımın şifresini unuttum, Facebook hesabım da silindiği için giriş yapamıyorum. Aylardır bir tane yetkiliye ulaşmak için zibilyon tane Forum gönderdim ama ne geri dönüş yapıyorsunuz, ne de doğru dürüst bir ilgileniyorsunuz. Olumlu veya olumsuz sonuçla bile geri dönmediniz olumsuz bile olsa diyece...

17 Eylül 2022

TikTok Doğrulama Kodu Alamama

Giriş yaparken 2 kademeli doğrulama şifresi istiyor ve ben bunu bilmiyorum ve giriş yapamıyorum. Bana yardımcı olur. Musunuz. Hesabım kurtarmam lazım beni arayın veya bana Bir şekilde yardımcı olun benim hesaba girmem lazım.

12 Mayıs 2022

TikTok Hesaba Giremiyorum Ben

Giriş yaparken 2 kademeli doğrulama şifresi istiyor ve ben bunu bilmiyorum ve giriş yapamıyorum. Bana yardımcı olur. Musunuz. Hesabım kurtarmam lazım beni arayın veya bana Bir şekilde yardımcı olun benim hesaba girmem lazım ve bu kodu da iptal edeceğim bekliyorum ben ilk rica ettim Ben ondan.

Eda
19 Nisan 2022

TikTok 2kod Doğrulama İstiyor Bilmiyorum

Giriş yaparken 2 kademeli doğrulama şifresi istiyor ve ben bunu bilmiyorum ve giriş yapamıyorum. Bana yardımcı olur. Musunuz. Hesabım kurtarmam lazım beni arayın veya bana Bir şekilde yardımcı olun benim hesaba girmem lazım ve bu kodu da iptal edeceğim bekliyorum telefon numarama gelen şifreyi giriy...

04 Nisan 2022

TikTok Sosyal 87. Kelebek 🦋🌹 Hesabımı Kurtarma Lazım

videoplayer-icon

Giriş yaparken 2 kademeli doğrulama şifresi istiyor ve ben bunu bilmiyorum ve giriş yapamıyorum. Bana yardımcı olur. Musunuz. Hesabım kurtarmam lazım beni arayın veya bana Bir şekilde yardımcı olun benim hesaba girmem lazım ve bu kodu da iptal edeceğim bekliyorum giriş yaparken 2 kademeli doğrulama ...

22 Mart 2022

TikTok 2 Kademeli Kod

09 Mart 2022

TikTok Hesap Kurtarma Adımları

Hesabıma ait telefon numaram kapatıldı epostam mevcut ama giriş yapamıyorum. Kimse yardımcı olmuyor. Eski telefon numarama kod gidiyor bu yüzden giremiyorum. Tiktok'ta canlı destek olması gerekkimse yardımcı olmuyor. Lütfen yardımcı olun en kısa sürede yardımlarınızı bekliyorum

12 Ocak 2022

Tiktok Hesap Kurtarma. Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Merhaba! Tiktok asla giremiyorum çıkış yaptırıldım ve hesabıma tekrar giriş sağlayamıyorum. Tiktok hesabım : @eminearyaa geri bildirim yapıyorum bana sürekli aynı cevabı yazıyorlar. Tiktok adımı istiyorlar yazmam hatta link ve fotoğraf yüklememe rağmen hala aynı cevap yazılıyorum artık çok sıkıldım....

12 Ocak 2022

TikTok 2 Kademeli Doğrulama Kodunu Sıfırlayamıyorum

Giriş yaparken 2 kademeli doğrulama şifresi istiyor ve ben bunu bilmiyorum ve giriş yapamıyorum. Bana yardımcı olur. Musunuz. Hesabım kurtarmam lazım beni arayın veya bana Bir şekilde yardımcı olun benim hesaba girmem lazım ve bu kodu da iptal edeceğim Kullanıcı hesabım Sonsuzluk. 27.46

14 Kasım 2021

TikTok 2 Kademeli Doğrulama Şifresi Sorunu!

Giriş yaparken 2 kademeli doğrulama şifresi istiyor ve ben bunu bilmiyorum ve giriş yapamıyorum. Hesabım kurtarmam lazım beni arayın veya bana Bir şekilde yardımcı olun benim hesaba girmem lazım ve bu kodu da iptal edeceğim bekliyorum.

09 Kasım 2021

TikTok Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Giriş yaparken 2 kademeli doğrulama şifresi istiyor ve ben bunu bilmiyorum ve giriş yapamıyorum. Bana yardımcı olur. Musunuz. Hesabım kurtarmam lazım beni arayın veya bana Bir şekilde yardımcı olun benim hesaba girmem lazım ve bu kodu da iptal edeceğim bekliyorum hesabıma giriş yapamıyorum iki kalem...

07 Kasım 2021

Tiktok Hesap Kurtarma Şifre Sıfırlama

Tiktok hesabıma numaramı değiştirdiğim için giriş yapamıyorum hesabımı kurtarmak istiyorum şifre sıfırlama ya da telefon güncelleme yapılsın hesabımı kullanabileyim yardımcı olur musunuz günlerdir uğraşıyorum ne yapmam gerekiyor hesap şu an devre dışı diyor

Tiktok Hesap Kurtarma Şifre Sıfırlama
16 Eylül 2021

TikTok 2 Kademeli Kodumu Unutum

31 Mayıs 2022
Yusuf Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
TikTok henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

TikTok bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör