29 Kasım 2023 16:236.105

09/11/2023 tarihinde TikTak logosu olan 34 DML 900 plakalı Hyundai i20 aracını dakikalık olarak kiraladım. Kiralamayı Bahçelievler'de karanlık bir yerden gerçekleştirdim ve araçla ilgili net bir şey gözükmüyordu. Zaten detaylı da inceleyemedim, çünkü saat gece 23:58'di ve sokakta hemen hemen hiç ışık yoktu. İlgili ekip inceleyebilir, bizzat aldığım yere kadar ben de eşlik edebilirim! Arabanın ön tamponunda kırık varmış, ben E-5'te seyir halindeyken bir şeyin sürttüğünü fark ettim. Daha sonrasında aracı bıraktım ve bırakırken hasarlı yerin resmini çektim; resimde kırmızı ile çizilen yerde hasar gözüküyor. Arabayı bıraktıktan sonra müşteri hizmetlerini arayarak bu araçta hasar olduğunu bizzat ben bildirdim. Eğer kazayı ben yapsaydım elimde tutanak olurdu veya bir görgü tanığı olurdu. TikTak firmasının da haberi olurdu. Buna rağmen beni arayarak yapmadığım hasar bedelinin bana yansıtılacağını söylediler. Bu doğru olamaz! Lütfen kameraları inceleyin, arabanın olduğu konumu gözden geçirin.

8 Aralık 2023 11:29

Tiktak firmasının kaza yapmama rağmen bana ceza kesmesi üstelik kanıt olarak attığım e postaların incelenmemesi, müşteri hizmetlerinin asla telefonu açmaması böyle bir şey olur mu? Asla yapmadığım kazanın bedellerin ödemem! Üstelik arabayı bıraktıktan 2 hafta sonra arıyorlar saka misiniz siz?

Eki aç
29 Kasım 2023 16:25 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Ulaşım ihtiyacınızda TikTak'ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebiniz ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, TikTak

29 Kasım 2023 16:28

Merhaba, Talebinizle ilgili ekibimiz sizi 29.11.2023 tarihinde aradı ve bilgilendirdik. Ekiplerimizin yaptığı inceleme ve verdiği bilgiye bağlı olarak maalesef farklı bir işlem yapamadığımızı paylaşmak isteriz. Saygılarımızla, TikTak

Arif
29 Kasım 2023 16:59

Ekipleriniz yapmadığım kaza için bana ücret yansıtacaklarmış bu mudur çözümünüz?

Arif
1 Aralık 2023 17:59

28000 TL bedel çıkarmışlar kaza yapmadığım halde saka misiniz siz

Özcan
Benzer Şikayeti Var
18 Aralık 2023 20:23

Bana da aynı şekilde 53.000 TL masraf çıkardılar. Sizin sorununuz çözüldü mü? Ne yaptınız?

29 Mart 2024 17:0712.736

Merhaba; 27/03/2024 tarihinde kiraladığım ve park halinde bıraktığım 34 HOG 006 plaka numaralı TikTak aracın yarım saat ...

Tiktak Kirala Fahiş, Haksız Yere E-fatura, Haberim Olmadan Bankamdan Para Çekme

28 Kasım 2023 00:449.506

Tiktak araç kiralama firmasına ait 34 d----0 plaka sayılı otomobili 08/09/2023 tarihinde 19 dakikalık süreyle kiraladım....

3 Destek

Tümünü Gör
Tiktak Kirala Para İadesi Yapılsın!

Tiktak KiralaPara İadesi Yapılsın!

Eren
Tiktak Kirala Üyelik Bilgileri Sıkıntısı!

Tiktak KiralaÜyelik Bilgileri Sıkıntısı!

Tiktak Kirala Tiktak İzinsiz Hesabımdan Çifte Para Çekti Cezamı Ödememe Rağmen

Deniz
Şikayet Tiktak Kiralama Bizi Zor Durumda Bıraktı Bir Günlük

Şikayet TiktakKiralama Bizi Zor Durumda Bıraktı Bir Günlük

Turgay
Tiktak Kirala Arabam Çalışmıyor!

Tiktak KiralaArabam Çalışmıyor!

Yiğit