TikTak Kirala Dava Tutarından Fazla Ödeme Talep Edildi

07 Şubat 2024 17:44

1.200 olan borcum. Kartımda para olunca. Otomatik olarak çekileceği söylendi. Mesaj ve konuşmalar duruyor. Haftasında İcralık oldum Bana bu şekilde bir şey söylenmedi. Hesaplarıma bloke kondu. 2800 TL. Tutarındaki Ödeme için benden 3060 TL ödeme istedi avukatlarınız. Yasal bir rakam değildir Bu. Fazladan 200 TL talep edildi benden. Ödemeyi hukuk bürosunun verdiği ibana yaptım. Halen icra dosyası açık gözüküyor. Blokelerim kalkmadı. Saçmalık ötesi. Umursamazlık ve ilgisizlik. Böyle kurumsal bir firmanın. Çalıştığı avukatlar Çok ilgisiz. Gerçekten. Ödemiş olduğum tutar. Borcumun fazlası. Ayrıca ödeme yapmama rağmen bloke hala devam ediyor. Dosyada açık.

07 Şubat 2024 17:50

Bahadır
07 Şubat 2024 18:10
TikTak Kirala Dava Tutarından Fazla Ödeme Talep Edildi

Para gönderdiğim IBAN budur

07 Şubat 2024 19:04 (Şikayetten 1 saat sonra)
08 Şubat 2024 13:19

Merhaba, Talebinizle ilgili konuyu hukuk büromuza ilettik. Sizinle en kısa süre içerisinde iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, TikTak.

Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 16:57
Hasancan sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 11:32
Oğulcan sonuçtan memnun değil

11 Aralık 2024 12:28

21 Kasım 2023 23:03
TikTak Kirala Kira Ve Ek Ücretlerle Şaşkına Döndüm!
TikTak Kirala Kira Ve Ek Ücretlerle Şaşkına Döndüm!

04 Eylül 2023 12:30
TikTak'tan Araç Kiralamamama Rağmen Adıma İcra Geldi