26 Şubat 2024 20:02

Merhaba, 20.01.2024 tarihinde bir araç kiraladım ve aracı bırakırken yağmur yağması sebebiyle sadece çaprazdan fotoğraf çekebildim. Herhangi bir darbe, çizik vb. hasar olmadığını belirtmek isterim. Ancak 1,5 ay sonra beni arayarak yüksek sesle ve sert bir üslupla konuşarak hasar bedelini ödemem gerektiğini söylediler. Bu durumu müşteri hizmetleri ile görüştüm ve sonucu beklememiz gerektiğini ifade ettiler. Bekledim ve bugün bana 65.000 TL tutarında bir fatura yansıtıldı. İlk olarak, bu hasarı benim yapmadığım açıktır. İkincisi, bu hasarın bedelinin 65.000 TL olup olmadığını ve sizin kim olduğunuzu sorguluyorum. Haksız taleplerde bulunuyorsunuz. Bu fatura ya düzeltilmeli ya da gerekli yasal işlemleri başlatacağım. 1,5 ay sonra beni arayarak bu faturayı bana yükleyemezsiniz. Böyle bir süreci kabul etmiyorum ve bizden kesilen kasko ve sigorta bedellerinin neden alındığını merak ediyorum.

08 Mart 2024 11:49

Merhaba herkese; Öncelikle son zamanlarda karşılaştığımız sorunların asıl sebebi aslında kiralama öncesinde resimleri daha dikkatli çekmemiz lazım ayrıca bu konuda da bana desteği olan Ersan Bey'e teşekkür ederim bazı konularda Ersan bey ile iletişim kurmanızı tavsiye ederim.

Ek
26 Şubat 2024 20:52 (Şikayetten 50 dakika sonra)
26 Şubat 2024 22:35

Bu şekilde bir ücret yansımasını kabul etmiyor ya düzeltilmesi gerek ya da sonucu ne olursa olsun mahkemede bitecek.

26 Şubat 2024 22:36

Ve benden sonraki kiralamada olduğunun ispatı ortada yok sadece söylem var o yüzden kesinlikle kabul etmiyorum.

27 Şubat 2024 09:38

Merhaba, Talebinizle ilgili ekibimiz sizi 12.02.2024 tarihinde aradı ve bilgilendirdik. Ekiplerimizin yaptığı inceleme ve verdiği bilgiye bağlı olarak maalesef farklı bir işlem yapamadığımızı paylaşmak isteriz. Saygılarımızla, TikTak.

01 Mart 2024 20:26

İstediğiniz kadar farklı bir işlem yapamıyoruz diyebilirsiniz bu haksız yansıtmayı kabul etmediğimi defalarca belirttim gerekli aksiyonları aldığımı da belirttim gereken mercilerde açıklamalarımızı yaparız bir tek siz hak talebinde bulunamazsınız merak etmeyin karşınızda size yenik düşecek biri yoktur :)

Elsen sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 11:32
Tiktak Haksız Kaza Tespiti Ve Ödeme Alması
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 21:13
Tiktak Haksız Yere 12 Bin Tl Ceza Artı 55 Bin Tl + KDV Ceza Yazıyor