Egemen sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 00:36

34HOG057 plakalı Tiktak aracını kiraladıktan yaklaşık 20 dakika sonra aracın sol ön lastiği otobanda ortalama 70 km seyir halindeyken patladı. Aracı zar zor emniyet şeridine çekip müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetleri yol yardımımı beklememi söyledi. Benim de otobüse yetişmem gerektiğini, bu yüzden ne zaman geleceklerine dair bilgi istedim. Yetkili arkadaş telefonu kapatıp haber vereceğini iletti. 20 dakika arkadaşınızı beklememe rağmen tarafıma geri dönüş olmadı. Ben tekrardan başka bir müşteri hizmetlerine bağlanıp benim otobüse yetişmem gerektiğini anlattım, aracı çekici ile güvenli bir bölgeye çekip kiralamayı sonlandıracağımı ilettim. İşlemleri yaptıktan sonra kiralamayı sonlandırdım. Müşteri hizmetlerinize talep oluşturdum. Şimdi bu sayfadaki benim gibi diğer mağdurları görünce paniğe kapıldım. Kimisine 100000 TL kadar fatura çıkarmışsınız. Araçlarınız kaskolu, ortalama hız sınırı ile kullanırken araç lastiğinin patlaması nasıl kullanıcı hatası olabilir? Ekstra olarak aracınızda stepne bile bulunmuyordu. Aracınızın bakımını yapmamanız sizin hatanızken bizler niye kullanıcı hatası altında bu tutarı tarafıma iletilebileceğini söyleyebilirsiniz. Müşteri hizmetlerinizdeki arkadaşların tek derdi aracın jantına bir şey oldu mu? Aracı emniyet şeridinde bırakırsanız herhangi bir hasar olursa siz öderseniz ne demek? Araca o konumda hasar geldiği vakit benim hayatıma da gelebilir. Zaten bakımsız aracınız yüzünden seyir halinde zar zor emniyet şeridine kendimi attım.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 11:47
Tiktak Haksız Ücret Talep Ediyor
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

TikTak Kirala İhmalkarlığınız Yüzünden Ölümden Dönen Müşteriniz

05 Temmuz 2024 01:23