Ticket Kart Geçerli Olmasına Rağmen Geçmez Diyen Dilek Pastanesi!

10 Temmuz 2024 10:33

Ticket uygulamasından kartın geçerli olup olmadığını kontrol edip kilometrelerce yol gittik. Restoran girişinde Ticket ve diğer yemek kartlarının sticker'ı olmasına rağmen, uygulamada kartın geçerli olduğu belirtilmesine rağmen sırf nakit akışı sağlamak için kartın geçerli olmadığını söylüyorlar. Geçerli değilse uygulamada ve giriş kapınızda o sticker neden var? Neden ben sırf Dilek Pastanesi'nde geçerli diye kilometrelerce yol gittim? Ticket kartın geçerliliğini yok sayıyorsanız o halde üyeliğinizi de iptal etmeniz gerekir. Rezaletinizi birçok kişi ile paylaşıp, insanları çıkarlarınıza göre bir ödeme yöntemine yönlendirdiğinizi de birçok kişi ile paylaşacağım. Ticket geçmiyorsa nakit vereyim dedim aldım fakat alamayabilirdim, belki durumum müsait değil? Siz nasıl böyle bir durumu yapmaya utanmıyorsunuz? Hem Ticket Edenred hem Dilek Pastanesi'nin saygınlığı, geçerliliği bitmiştir.

10 Temmuz 2024 11:33 (Şikayetten 59 dakika sonra)

Değerli Kart Kullanıcımız, Öncelikle vaktinizi ayırarak değerli görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Yetkili ekibimiz, geri bildiriminize yönelik incelemeyi, en geç, takip eden ilk iş günü içerisinde tamamlayarak size bilgi verecektir. Saygılarımızla, Edenred Türkiye

10 Temmuz 2024 15:00

Değerli Kullanıcımız konu ile ilgili aranarak gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2023 17:25
Ticket Restaurant Edenred Geçerli Restaurantlar Ödeme Kabul Etmiyor
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Ticket Kart İle Ödeme Kısıtlaması Ve Müşteri Mağduriyeti

04 Eylül 2025 12:30
ticket-kart-ile-odeme-kisitlamasi-ve-musteri-magduriyeti-2.jpg
ticket-kart-ile-odeme-kisitlamasi-ve-musteri-magduriyeti-1.jpg
Merve sonuçtan memnun değil

21 Mart 2025 06:22
Nagihan sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 13:45
Myedenred Sorunsalı, Ticket Kart Karışıklığı
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Edenred Ticket Pos Cihazı Başvuru Sorunu

14 Ekim 2024 10:13