Okan sonuçtan hiç memnun değil

Edenred Ticket Pos Cihazı Başvuru Sorunu

Edenred Ticket Pos Cihazı Başvuru Sorunu
14 Ekim 2024 10:13

Edenred Ticket üye restoranıyız, 3 defa POS cihazı uygulaması için başvuru yaptık. Üçünde de red cevabı geldi. Madem açmayacaksınız, beni haftalardır neden bekletiyorsunuz? Satış yapamıyorum. Durumun aciliyetini belirtiyorum, gene yok. Benim 5 restoranım var. Robotpos kullanıyorum, kasadan tuşlanan ödeme şekli POS cihazlarına gidiyor, uygulama olmayınca da ödeme alamıyorum. Cep postan aldığım ödemeye fiş yazdıramıyorum. Mutfak kısmına siparişi düşüremiyorum. Güzelce anlattım, ne fiş var ne de mutfakla entegrasyonum var. Siz VEP POS kullanın diyorsunuz ama ticaretle alınan siparişler yüzünden benim restoranlarımın işi aksıyor. Alsak iş aksıyor, almasak ciro kaybı. Bu kadar zor bir şey mi bir uygulama yüklemek? Bu mu müşteri memnuniyetiniz? Sizin haricinizde kaç tane firmayla çalışıyoruz. Hepsine birer kayıt açtık, adamlar uzaktan bir güncelleme attı, yükledi. Sizden başka uğraştıran bir tane daha yok.

26 Ekim 2024 14:17

Ticket Edenred firması yalanları bitmiyor. Kasa sistemimize uyumlu olmadığından dolayı cep pos kullanamayacağımızı. Ödemeyi alamadığımızızı söyledik 3 defa şikayet açtık. 3 defa kendilerini aradık kayıt açtık. Pidem frc. İşletmecisiyiz 200 şubemiz var hepsinde pos cihazına uygulama yüklü durumda ama bana gelince yok. Anlamadığım 1 günde halledeceğiz dediler 2 defa halletmediler. Üstüne bir de müşteriyi aradık konuştuk diye şikayetimin altına yazmışlar yalan bunların ağzına yuva yapmış kimi ne zaman aradınız? Sizlere bulaşılmazmış. Yalan dolan memnuniyetsizlik hepsi sizde.

17 Ekim 2024 21:30

Ticket Edenred yemek kartı şirketi asla müşterisini memnun etmiyor. Uygulamamız var ister kullan ister kullanma diyor. Videoda göründüğü üzere kasa sistemlerim pos cihazına bağlı cep postan aldığım ödemenin fişini çıkaramıyorum haliyle mutfak kısmına da adisyon düşüremiyorum. Kasa kilitlenip kalıyor 3 kere kayıt açtık 1 kere buradan şikayet açtım yine aynı. Bana öbür şikayetim ile verilen cevabı da fotoğrafta görüyorsunuz 1 günde çözüme kavuşturacağız dendi olumlu olumsuz herhangi bir dönüş bile yapmaktan aciz bir firma. Sizin haricinizde kaç tane yemek firmasıyla çalışıyoruz sizin kadar sıkıntılı memnuniyetsiz çözümsüz bir firma daha yok. Ellerinize sağlık ancak bu kadar kötü olabilirdiniz başardınız

Ek
15 Ekim 2024 09:46 (Şikayetten 23 saat sonra)
21 Ekim 2024 14:52

Üyemize konu ile ilgili aranarak gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Benzer bilgi ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz.

13 Ekim 2023 17:30

Edenred (Ticket) Üye İş Yeri

20 Aralık 2023 12:32
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2023 17:25

20 Ekim 2023 14:22
Büşra sonuçtan çok memnun

12 Temmuz 2023 12:05
"Gerçekten problemime çok hızlı bir geri dönüş sağladınız. Müşteri temsilcisinin bilgilendirmeleri içinde ayrıca teşekkür ederim."