Ticimax İle E-Ticaret Deneyiminde Büyük Hayal Kırıklığı

Sümeyra
16 Eylül 2024 15:49

Yaklaşık 2 yıl e-ticaretle uğraşıyorum ve satışlarımı artırmak için Ticimax'a geçiş yaptım. Fakat hiçbir şekilde satışlarım artmadı, aksine düştü. Konuyla ilgili destek talebimde, beni kendi iş ortaklarına yönlendirdiler. Onlar da çok yüksek fiyatlar istiyor ve yıllık sözleşme yapıyorlar. Yani sorun yaşarsam yıl boyunca mecbur ödeme yapmak zorunda bırakılıyorum.

O kadar para ödememe rağmen verilen tek şey boş bir site. 7/24 teknik destek var diyorlar, evet var ama ihtiyacım olduğunda ulaşmam imkansız. Sonra dönüş yapıyorlar ama bilgisayar başında değilsem kesinlikle çözüm yok.

Web sitesi kullanım panelindeki sorunlara çözüm için aradığımda danışman, size ne yapacağınızı söyleyip kapatıyor.

03 Ekim 2024 10:37 (Şikayetten 16 gün sonra)

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
03 Ağustos 2023 11:45
Alican sonuçtan çok memnun

Ticimax İle Sürekli Sorunlar Ve Yetersiz Destek

Alican
24 Kasım 2024 19:46
"Gencay bey tüm sorunlarımızın giderileceğinin ve bir daha mağduriyet yaşamayacağımızın sözünü verdiği için yeni dönemde Ticimax ile devam etme kararı aldık. Umuyoruz ki yeni dönemde sorunsuz bir partnerlik yürütürüz. Gencay bey'e ve Tuğçe hanım'a teşekkür ederiz."
Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
05 Eylül 2024 18:56
"Yönetim kayıp yılımı iade etti ve 1 yıl daha hediye verdiler. Tekrar motivasyon sağlar bize inşallah. Teşekkürler."