Themeforest Envato Ödeme İadesi Yapmıyor

04 Aralık 2023 21:12

Envato'nun Themeforest sitesinden ödeme yaparak tema satın aldım. Satın almayı gerçekleştirdim ve hemen ardından hesabım bloke edildi. Saatlerce uğraşarak e-posta göndermeme ve mesaj atmama rağmen dönüş yapılmadı. Saatler sonra hesabımın, politikaları gereği kilidinin açılamayacağını belirttiler. Yaptığım tek şey, bir tema beğenip ödeme yapmaktı. Şimdi ise paramı iade etmiyorlar ve müşteri olamayacağımı ifade ediyorlar. Ödemeyi yaptıktan sonra hiçbir şekilde iletişim kuramıyorum. Sadece otomatik mesaj gönderiyorlar ve ödememi geri yapmıyorlar. 1500 liram boşa gitti.

Sefter sonuçtan hiç memnun değil

Envato Themeforest Tema Satın Aldım Vermediler Paramı İade Etmediler

Themeforest Müşterileri Mağdur Etmesi
Themeforest Müşterileri Mağdur Etmesi
Esra sonuçtan çok memnun

28 Eylül 2024 22:46
"Marka ilgili şikayetten sonra tarafıma ulaşarak bir süre sonra siparişi teslim edeceğini belirtti. Ürün bugün tarafıma teslim edildi. Teşekkür ederim"
Glanzendhome Firması Aldığımız Ürünü Göndermiyor!
Aras sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Mağaza Listesi Yüzünden Hesap Sağlığım Bozuldu Ve Param İade Edilmedi

04 Ağustos 2025 14:55
satin-aldigim-magaza-listesi-yuzunden-hesap-sagligim-bozuldu-ve-param-iade-edilmedi-4.jpg
satin-aldigim-magaza-listesi-yuzunden-hesap-sagligim-bozuldu-ve-param-iade-edilmedi-3.jpg
satin-aldigim-magaza-listesi-yuzunden-hesap-sagligim-bozuldu-ve-param-iade-edilmedi-2.jpg
satin-aldigim-magaza-listesi-yuzunden-hesap-sagligim-bozuldu-ve-param-iade-edilmedi-1.jpg