19 Nisan 2024 11:41

16.12.2023 tarihinde siyah renk m beden The North Face marka montu, Bakırköy Capacity'de bulunan North Face mağazasından 5 taksit olmak üzere satın aldım. O gün üzerimde ince bir kazak vardı ve A**** Hanımın da onayıyla üzerime tam oturması sebebiyle satın aldım. Eve gelip kalın kazak ile denediğimde ise ürünün kol kısımlarının sıktığını ve rahat hissedemediğimi fark ettim. 21.12.2023 tarihinde kendilerinden önce bir beden büyük ürün ile değiştirmek istedim. Bu üründen yalnızca m bedenin kaldığını ancak mor renginde l bedeninin bulunduğunu ve onunla değiştirilebileceği mağaza müdürü A**** Hanım tarafından tarafıma bildirilmiştir. Ben online sitede siyah renk l beden gördüğümü iade edip online'dan almak istediğimi belirttiğimde ise bunun mümkün olunmayacağını söyledi. Sonra da mağaza müdür A**** Hanım ilk başta bana ürün etiketinin mevcut olmaması sebebiyle iade işleminin gerçekleştirilemeyeceğini ifade etti. Ancak montun etiketi mevcut olduğunu belirttiğimde, o halde ürünü Bakırköy Capacity AVM'de konumlanan şubesi getirebileceğimi, "duruma göre bakabilecekleri, değişim yapılabileceği" bana telefonda söylendi. Sonrasında Capacity'de bulunan The North Face mağazasına gidip ve ilgili montun etiketini kendilerine gösterdiğimde, bu sefer de etiketin kıvrık olduğunu, bunların yurt dışından gelmekte olduğu bu sebepten iade yapamayacaklarını belirttiler. Ancak tekrardan mor renkli l beden aynı model montu ile değişiklik yapabileceklerini belirttiler. Yani etiketi kıvrık olduğu için ürünü iade edip parasını alamıyorum ama başka bir ürünle değiştirebiliyorum iade alamayıp. Ama l beden mor renkle değiştirsem m beden siyah montu etiketi kıvrık olup olmaksızın hatta etiketini düzeltip satışa çıkaracaklardı. Şimdi ben paramı alamıyorum bedenime olmayan bir üründen dolayı ve Tüketici Heyetine başvurduğumda ise karşı tarafın savunması olmadığı halde talebimi reddetmiş. Asla üzerime olmayan giymediğim ve giyemeyeceğim bir monta taksitle para ödedim ve şu an öylece duruyor. North Face mağazası asla müşteri memnuniyeti önemsemiyor. Sadece ve sadece ürünü satıp sonrasında müşterinin memnun olup olmamasını umursamıyor. Keşke Columbia, Jack Wolfskin gibi diğer mağazalardan alsaydım. Çünkü North Face bir daha asla mağazasına girip asla bir şey almayacağım bir mağaza oldu. Etrafımdaki insanlar da bu olayı duyduklarında çok şaşırdılar ve North Face'i tercih etmeyeceklerini belirttiler. Resimdeki kıvrık etiketi de düzeltme imkanı olmayan bir mağaza bir de.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Etiketi Kesilen Montun İadesi Reddedildi, Çözüm Bekliyorum

Uğur
10 Ekim 22:33
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Etiket Çıkarıldı Diye Değişim Reddi: Boyner’den Aldığım Montta Mağduriyet Yaşıyorum

Furkan
28 Ekim 15:35
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
06 Ekim 2024 11:19

Columbia Mont Değişim Problemi

Fethi
04 Kasım 2023 19:25
Columbia Mont Değişim Problemi
Nurhan sonuçtan hiç memnun değil

Nurhan
12 Ocak 2024 23:51