Profesyonellikten Uzak Hizmet: Saçlarım Yandı ve Mağdur Edildim

Profesyonellikten Uzak Hizmet: Saçlarım Yandı ve Mağdur Edildim
05 Ekim 2024 08:21

Saçınızın yanmasını istiyorsanız gidin. İşleme başlamadan önce uzun, gür ve sağlıklı saçlarımın sadece dip kısımlarını açtırıp dibimle ton farkını daha aza indirmek amacıyla gitmiştim. Saçlarımın daha oradayken açma işleminden sonra pişmaniye gibi uzadığını fark etmiştim ama küçük kısımların öyle olabileceğini normal olduğunu söyleyip işleme devam ettiler. Zaten sahibi olduğunu düşündüğüm kişi işlemin çoğunu kendi değil çıraklarına yaptırdı. Sarı istemiyorum kumral olsun dememe rağmen ısrarla sarı yapalım demeye devam ettiler. Sonucunda da platin yapılacak kadar açtılar saçı ve kalitesiz açıcı ve boyalarından saç yandı. Daha sonra öyle bir renge boyadılar ki eski saçımla arasında hiçbir fark olmadı. Üstüne yandığını ve koptuğunu görmelerine rağmen hiçbir şekilde çaktırılmamaya çalışıldı. Ben de kopan saçların büyük kısmı ensemde olduğu için fark edemedim oradayken. Zaten sadece ensemde değil tepe kısımlarımda yanlarda da saçlarım kopmuş. Kendilerine yazdığımda beni suçlayıcı ithamlarda bulundular. Hatalarını kabul etmediler. “sadece” hasar görmüş denildi kopan saça? Üstüne çırak olduğunu düşündüğüm kişinin ailesi gecenin bir yarısı bana ulaşıp oğlum havaleyle para atmış size diyor. Yani işlerinde sıfır profesyonellik nereden tutsanız fiyasko.

11 Temmuz 2023 23:37

Saç Rengim Ve Sağlığım Salon Hatalarıyla Mahvoldu

06 Temmuz 2025 10:24
Saç Rengim Ve Sağlığım Salon Hatalarıyla Mahvoldu
Nefise sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 19:47

Serkan Ballı Kuaför Uygulanamayan Boya İşlemi

30 Ekim 2023 02:05
Serkan Ballı Kuaför Uygulanamayan Boya İşlemi
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Wo-Men Kuaför (İzmir) Müşteri Memnuniyeti Sıfır, Saçlarımı Mahvetti!

30 Temmuz 2024 13:49