Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Wo-Men Kuaför (İzmir) Müşteri Memnuniyeti Sıfır, Saçlarımı Mahvetti!

30 Temmuz 2024 13:49

Saçlarım zaten küllü açık kumraldı, ama ince telli ve zayıf saçlarım var. Açma işlemi çok yıpratacak ise gerek yok ama olursa sevinirim dedim, saçlarım ince telli diye kaynak önerdi, yazın hava sıcak zaten kışa doğru belki dedim ama ısrar ettiler. Resmen yanıltıldığımı hissediyorum. Saçlarımı açarken gelip gidip baktılar ama neye baktılar bilmiyorum çünkü paketten pişmaniye gibi saç çıktı. Ardından kesim yaptı ama hala yanık saç var dediğim zaman sorun değil dediler. Böyle bir şey olamaz. Zaten zayıf saçlarım canını okudular. Yetmedi keratin mikro kaynak diye kocaman silikon bir malzeme ile saçımın iki katı kalınlıkta saç takmaya başladı. Bu böyle mi olacak acıyor dedim, alışacaksın merak etme dedi. Kafa derim yara içinde, saçlarım yanık ve yoluk üstelik dünya kadar para verip çıktım. O gece acıdan uyuyamadım, saçlarım yolunmaya devam edince başka bir yere gidip çıkarttırdım ve orada öğrendim ki malzeme çok kalitesiz ve kesinlikle saça zarar verecek bir malzemeymiş. Her şey para mı, yazık değil mi saçlarıma? Mesaj atıp hatanızı telafi edin. Saçlarımı artık alamam ama paramı geri istiyorum dediğimde engellediler, mesajlarımı sildiler. Yaptıkları hatanın arkasında durmayan ve yorumları engelleyen bir işletme. Dünya para karşılığı saçımızı bile göre yakıp kaynak takarken ense köküne kadar girip, canım acıyor dediğimde alışacaksın diyen, saçlarımı yolup bırakan ve bu yöndeki tüm yorumları da engelleyen bir işletme. Sadece müşterilerine değil, çalışanlarına da insan muamelesi yapmıyorlar. Yazık. Saç derisi düşmanı korkunç bir işletme.

Ceren
Ceren
02 Ağustos 2024 10:39
Wo-Men Kuaför (İzmir) Müşteri Memnuniyeti Sıfır, Saçlarımı Mahvetti!

Aldığınız tek bir kuruşu dahil hak etmeyen, saçlarınızı kontrol ederek yakan, sizden daha çok para almak için ne gerekiyorsa yapan, anlık kurtarma işlemleri ile iyice saçın ve bütçenizin canını okuyan, yaptığı işin arkasında durmayan kuaför dışında her şey, başınız dururken başka bir yerinize taş düşmesin inşallah

22 Ağustos 2023 15:20
Ali Gür Kuaför Köşk Şube Kaynak Yapamıyor!
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Sedat Biga Hair Studio İstanbul'da Yapılan Kaynak Saç Uygulamasından Yaşanan Memnuniyetsizlik

05 Aralık 2023 12:34
Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

İzmir's Kuaför Mikro Kaynak Saç Şikayeti

18 Haziran 2024 14:29