Ümit sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 14:18

Bir haftalığına yurt dışındaydım. Otoparktaki Tesla Model Y aracımı hareket ettirdiğim ilk gün, cam tavanın çatlamaya başladığını fark ettim. Daha önceki Tesla Ankara servisi tecrübem oldukça olumlu ve çözüm odaklıydı. Camın garantiden değiştirilebileceğini düşünerek servise başvurdum. 7 Mayıs 2024 tarihinde yapılan Pilot kalem testi sonucunda, dışarıdan küçük bir darbeyle bile çatlamanın oluşabileceği ifade edildi. Ancak aracın camını çatlatacak kuvvette bir olay yaşamadığımı ve camın üretim kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum. Tesla Türkiye'nin, aracın ve müşterisinin arkasında duracağını umarak, 06DUC817 plakalı aracımın tavan camının garantiden değiştirilmesini talep ediyorum. Aracın tavanında çatlamayı tespit ettiğim andaki fotoğrafları, videoyu ve servisin notlarını da ekliyorum.

profile profile profile
29 Mayıs 2024 11:05

Tesla dan hiçbir geri dönüş olmayınca Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum.

Ali
Ali

Benim de 2024 model y aracım var. Tavan Camının çatlamış olduğunu bugün fark ettim. Henüz başvurmadım ama durup dururken tavan camının çatlaması ilginç. Umarı bu sorunu çözerler.

Özgür
Özgür

Bu kadar çok cam tavan çatlaması olan markanın malının arkasında durmaması üzücü, kaskomuz olmasa herkes çok problem yaşar. Sonucu merakla bekliyorum.

Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Ercan
30 Ocak 2025 13:46
Tesla Model Y Cam Tavan Sorunu: Kronik Ve Çözüm Bekleyen Bir Mağduriyet
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Tesla Model Y Tavan Camı

Fatih