Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Tesla Fiyat Oyunları

20 Temmuz 2023 12:11

Aşağıdaki talep Tesla model y ile ilgili sipariş iptalim nedeniyle yazılmış olup şirket 4 ay boyunca belli olmayan satış, fiyat politikaları ve herhangi bir muhatap olacak yetkili olmaması nedeniyle beni oldukça mağdur etti. İade talebimi zaten yazmıştım ama tekrar yazmamı istemişsiniz 4 Nisan da 1634 olarak başlayan fiyat yolculuğu 20 temmuzda 2327 olarak son buldu. Ara fiyatlardan sürekli para eklemesi yaparak fiyatlara yetişmeye çalıştım ama bu mümkün olmadı çünkü diğer şirketler gibi ilan edilen sağlıklı bir fiyat politikanız yok. Şirkette ki her şey şüpheli ve muğlak.

İlk andan beri saat 10 da açılacak siparişler 7 de açıldı 9 da verebildiğim siparişim için belli olmayan bir tarihte size dönüş yapacağız denildi (iki aylık süre içinde) dönüş zamanı sağlıklı olarak haber verilmedi çünkü tatildeyken iş mailimi açmam zaman aldı. Başka bir şekilde haber verilmedi. Ara işler ( vekâlet vs) diğer şirketler gibi sağlıklı değil bankam kredi verebileceğini söyledi ama hızlı şekilde işlerimi takip edebilecek arayabileceğim biri olmadığından aracın kasko fiyatı 3 günlük süreç içinde 2000 üzerine çıktı ve kredi alamadım. Normal bir şirket olsaydı bu durum benim için 1 saat sürüyordu ve arabayı çoktan almıştım ama şirketinizin sitemi çok kötü olduğu ve direk ulaşılamadığından bu mümkün olmadı.
Fiyata yetişemediğimden 1 ay sonra yeni teklif istedim ama yeni teklif gelmedi. Bu nedenle ben tekrar mail attım yeni teklif geldi. Bana 3 gün geçerli fiyat teklifi verildiği söylendi ve bu ticari işlerde fiyatın 3 gün için geçerli olduğu şeklinde yorumlanır bu durum bütün ticari süreçlerde böyledir, ama bugün aldığım cevapta siz de böyle olmadığını yine kendinize göre saçma kurallarınız olduğunu gördüm.

Fiyata 100 bin daha eklenmişti günün sonunda Tesla kuralları ve fiyat politikası beni alışveriş konusunda bezdirdi zaten artık fiyata yetişebilmek için arkadaşlarımdan kaynak istemekten utanır hale geldim çünkü aylık gelir durumum sabit ve ayda biriktirebileceğim belli bir miktar var verdiğiniz 2223 fiyat teklifine ucu ucuna yetişebilirken artık yeni fiyata (2327) yetişmem mümkün değil. Bu nedenle ön sipariş için yatırdığım parayı geri talep ediyorum

06 Eylül 2023 11:55

Müşteri hizmetleri yetkilisi Eda hanım hiçbir soruma cevap veremedi sözleşme ile yanlış bilgilendirme yaptı ve buna itiraz edince telefonu yüzüme kapattı tekrar arayınca bana hakaret ettiniz o yüzden kapattım diye yalan söyleyip tekrar yüzüme kapattı. Tam 1.5 saatimi aldılar ve tek söyleyebildikleri şey bekleyin oldu tam bir hayal kırıklığı gerçekten kötü bir şirket ben bulaştım siz uzak durun

Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
19 Temmuz 2023 14:15

Oğuz
20 Aralık 2023 20:03
Bahtınur sonuçtan hiç memnun değil

Tesla Siparişi İptal Edildi, Ücret Ve Faiz İadesi 30 Günü Geçti Hâlâ Yapılmadı

Bahtınur
22 Ağustos 2025 17:52
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2024 00:44