Yakup sonuçtan çok memnun

Teska Bas Bırak Vana Su Kaçırıyor

Teska Bas Bırak Vana Su Kaçırıyor
26 Haziran 2023 20:59
Yakup'un Teşekkür Mesajı
“Aradım ilgilendiler. Bursa'dan bir servis gönderip, ( taa Mustafakemalpaşa ilçesine 90 km. Öteye, ) apartmandaki dört dairenin birden rezervuarları ücretsiz değiştirildi. Teşekkürler firmaya ilgi alakaları için.”

Daha iki yıllık binada teska bas bırak tuvalet vanası bozuldu. İki tane usta çağırdım. Şu kaçağını halledemedik. En sonunda iç mekanizmanın birbirine bağlı kısımlarının birinin metal birinin plastik olduğunu anladık. Plastik parçanın bağlantı kısmı kırık olduğu için şu kaçağını engelleyemiyor. Aynı parçayı internette aradık bulamadık. Kendi sitesinde de mekanizma fotoğrafları olmadığı için yanlış olanı alıp getir, tak, geri gönder bir sürü zaman kaybı olacak. Lütfen şirketten birileri beni arayıp şu işe bir yardımcı olur musunuz. Çok moralim bozuldu bayram üstü. 0535****980. Bekliyorum.

03 Temmuz 2023 08:30 (Şikayetten 6 gün sonra)

Merhaba, yaşadığınız sorun nedeniyle üzgünüz ve size yardımcı olmak isteriz. İkamet bilgilerinizi öğrenebilmemiz için 0 537 237 53 99 numaralı servis hattımızdan bize ulaşıp kayıt oluşturabilir misiniz lütfen. 0212 417 04 94 [email protected] Teska Armatür

22 Temmuz 2023 19:41

24 Temmuz 2023 09:09

Yakup bey değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz

Teska Bas Bırak Vana Sürekli Su Kaçağı Ve Yedek Parça Sorunu

Gökhan
29 Eylül 2025 20:28
Emre sonuçtan memnun

Emre
24 Eylül 2024 10:43
"Arızalı ürün firma tarafından yenisiyle değiştirildi, ilgilerine teşekkür ederim"
Seyfi sonuçtan çok memnun

Seyfi