Melek sonuçtan hiç memnun değil

Tesettür Kombinim | Toprak Boutique Online Alışverişte Güven Sorunu Ve İade Zorluğu

06 Aralık 2024 17:15

Bugün Instagram'da "toprakboutique" isimli bir butikten alışveriş yaptım. Tesadüfen şikayetlerde ismi önüme düşünce, hepsini okudum. 1M takipçisi ve birçok gönderisi olduğu için gözüm kapalı ürünü aldım. Öğleden sonra şikayetleri görünce içime kurt düştü. İade, değişim, üslup konularında yakın tarihlerde birçok şikayet vardı. Ürünü WhatsApp üzerinden iptal etmek istedim. Ancak, kargonun çıktığını ve almak zorunda olduğumu, aksi halde yasal işlem veya 180 TL kargo ücreti ödemem gerektiğini söylediler. Yurtiçi kargoyu aradığımda, ürünün henüz yola çıkmadığını öğrendim. Hukukçu arkadaşımla konuştum ve böyle bir yasanın olmadığını öğrendim. Kargo gelirse üç gün durup geri döner, gönderici karşılar. Eğer ısrarcı olunursa ceza göndericiye kesilir. Çözüm odaklı değiller, insanları yanıltıyorlar. Anlaşmalı olduğu kargo ile 180 TL para isteniyor. İletişim numarası yok, sürekli IBAN atıp kargo parası isteniyor. Gerçekten online alışverişte takipçi sayısı güvenilirlik sağlamıyor. Müşteri memnuniyeti odaklı olmayan bir firmaymış. İnsanların hakkına el koysun, çözüm odaklı olun. Durum bu şekilde; IBAN, kargo, iade, yasal süreç bunlar onların bahanesi. Önce güvenilir olmalısınız.

Aybüke sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 09:38
Tuğbanur sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 21:33
Zeynep Boutique (Zen Tesettür)

03 Ağustos 2023 21:41
Fatmagül sonuçtan hiç memnun değil

Fatmagül
08 Temmuz 2025 21:20