Ali sonuçtan çok memnun

Termoteknik Kombi Servisinde Fahiş Fiyat Ve Yetersiz Hizmet

14 Kasım 2024 10:37

Termoteknik Logic 31/35 kombi arızası ve servis hizmeti, müşteri hizmetleri yetersizliği. Sık sık su basıncında düşme ve kombinin sıtma işlemini durdurması nedeniyle servisi arandı. Anadolu yakası, İçerenköy de bulunan yetkili servis arandı ve sorun anlatıldı, kısa sürede gelineceğini, ücretin de 2000-2.500 TL olabileceği tarafıma söylendi, bu fahiş fiyatın nedeni sorundu, ancak tatmin edici bir cevap verilmedi. Sadece İstanbul dışı dendi ki Çekmeköy ilçesi Ömerli Mahallesi nasıl İstanbul dışı olabilir. Onu da anlamadım. Servis yetkilisi gelip kombiyi açtı ve baktı tankı delinmiş dedi. Yapacak bir şey yok değişmesi (ki fiyat bilgisi vermedi ) yeni kombi almanız gerekir diye teklifte bulundu. Başkada hiçbir şey yapmadı. Nakit mevcut olmadığından tarafımıza IBAN no atıldı bu hesaba atarsınız 2.500 TL diye ve gitti. Ben de kombiyi satın aldığım esnafı aradım, o ne ya abi dedi. Öyle bir servis ücreti olamaz, müşteri hizmetlerini ara da bir sor dedi. Ben de aradım dolayısı ile ilgilenir görünen temsilci size dönüş yaparım deyip isim ve tel nomu aldı. Hemen peşinden servise gelen şahıs aradı ki bu hiç te etik ve ciddi bir yaklaşım değil. Epey bir konuştuk, tartıştık şahıs ile. Bu arada müşteri temsilcisi de servis ücretinin 750 TL olduğunu söylemiş oldu. Aslında aynı kombiyi alacağımı da demiştim, servis yetkilisi artık yeni modeller daha elektronik olduğunu ve daha sık arıza verebileceğini de söylemişti bana. Bu da ayrı bir trajedi. 2. Defa müşteri temsilcisi arandı, konuşuldu ve geri dönüş bekleniyor. Ödemeyi yapmadık, çünkü bize atılan IBAN no what's upp'tan silinmişti.

Termoteknik Kombi L2 Arızası Ve Çözümsüzlük

Abdullah
26 Mart 2024 00:55
Keziban sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2024 17:42
termoteknik-logic-kombi-servisinden-memnun-degiliz-zaman-ve-para-kaybi-1.docx
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Termoteknik 2.5 Yıllık Yeni Cihazlardaki Çözülemeyen Arızalar

24 Kasım 2023 10:25
Termoteknik 2.5 Yıllık Yeni Cihazlardaki Çözülemeyen Arızalar
Ahmet sonuçtan memnun

Termoteknik Logic Kombi ve Yetkili Servis Sorunu

04 Şubat 2024 01:43
"Müşteri memnuniyeti için arızalı olan doldurma musluğu garanti kapsamında değiştirildi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Ayrıca şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Galiba servislerin iş yoğunluğu çok fazla. Bu konuda da daha yapıcı ve çözüm odaklı bir çalışma bekliyorum. Tekrar teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum."
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
20 Mart 2025 18:25