Buket sonuçtan çok memnun

Temu Sipariş Kargoya Verilmemesi

Temu Sipariş Kargoya Verilmemesi
09 Ağustos 2024 12:30

Temu alışveriş sitesinden 13 Temmuz tarihinde alışveriş yaptım. Siparişimin 1 Ağustos tarihinde gümrük işlemleri tamamlandı. Ancak kargoya verilmedi ve hâlâ bir güncelleme yapılmadı. En geç teslim tarihi 12 Ağustos idi. Ama siparişimden hâlâ bir haber yok. Bir an önce siparişimin kargoya verilmesini talep ediyorum.

profile profile
10 Ağustos 2024 15:48

Yoğun uğraşlarım sonucunda sonunda kargoya verilebildi.

Yorumlar (9)

Duygu

Ya bir şey soracağım para iadesini nasıl iade aldınız müşteri hizmetlerine bağlanmadan mı lütfen bana da yardım edin çünkü alamıyorum paramı geri müşteri hizmetleri bekletiyor hep aynı laflar

Duygu

Benim de hala kargom gelmedi 30 temmuzda gümrük işlemleri tamamlandı ama kargoya verilmedi ne yapmamız gerekiyor acaba

Esma
Esma

Merhaba bende de aynı durum söz konusu sizde gelişme var mi?

Buket

Müşteri hizmetlerine yazın. Ben bugün sürekli olarak yazdım ve sonunda siparişim kargoya verilmiş

Maalesef hala aynı durumda

Görkem
Görkem

13 Temmuz tarihinde temu üzerinden alışveriş yaptım 23 temmuzda gümrük işlemleri başladı ve bugün yanı 9 Ağustos tarihinde temudan gelen bildirime baktım ve para iadesi yapıldı e postama baktığımda ise paket kayıp olabilir diye bir posta ile karşılaştım

Ertan
Ertan

Para iadesi yapılmış olabilir ama bir hafta sonrada kargonuz gelebilir. Ben de oldu para iadesi yapıldı 2 gün sonra kargom geldi Kötü tarafı parayı kredi olarak iade ediyorlar, yani tekrar alışveriş yapmanız gerekecek.

Merve
Merve

Bende de aynı durum söz konusu ürününüz le alakalı bir gelişme var mı

Buket

Maalesef, hala aynı durumda. Ürünleri iade etmek istedim. Vergi haricindeki para hesabıma yattı

Kevser sonuçtan hiç memnun değil

Kevser