Temu Alışverişimde Kargo Aldatmacasına Uğradım

01 Kasım 2024 16:35

Temu internet sitesinden alışveriş yaptım. Kargom PTT kargoya verildi. Bugünlerde teslim edilmesini bekliyordum. Bugün 44 7387 582*** numaradan PTT postası yazan bir mesaj geldi. Paketiniz yerel depoya ulaştırıldı ancak eksik ev numarası nedeniyle teslim edilememiştir. Adresi güncellemek için tıklayınız yazıyordu.

Adresi güncelledim. Tekrar gönderim yapılması için 10 TL ödemeniz gerekmektedir. Kargonuz ödeme yaptıktan sonra teslim edilecektir yazdı. Ben de banka numaramı girdim. Onay kodu gönderdim. Hesabımdan 3000 TL çekildiğini gördüm. Bilgilerim temu tarafından paylaşıldığı için gerekenin yapılmasını istiyorum.

Ahmet
Ahmet

Ne yazık ki Temu ile ilgisi yok. Temu görümünde pishing mesajına maruz kalmışsınız. O mesajlardan rastgele kişilere binlerce gönderiyorlar. Eninde sonunda bir kişi temudan paket bekliyor olunca ne yazık ki kanıyor. Teslim için küçük bir meblağ istiyorlar siz de o küçük meblağı ödemek için kim bilir hangi sahta siteye kredi kartı bilgisi veya onay verince kaldırılmışsınız. Geçmiş olsun.

Eren

Nereden bilecekler temudqn alışveriş yaptığımı telefon numaramı ve PTT den kargo bekledigimi. Bu tesadüf olamaz

Eren

Bilgilerimin temu tarafından paylaşıldığını düşünüyorum

Adres Değişikliği Yapılamıyor: Temu Ve PTT Arasında Sıkıştım

Ela
08 Kasım 2024 14:21
Adres Değişikliği Yapılamıyor: Temu Ve PTT Arasında Sıkıştım
Nayime sonuçtan hiç memnun değil

Nayime
11 Kasım 2024 17:34