MNG Kargo Ve Temu İş Birliği

MNG Kargo Ve Temu İş Birliği
Vatan
06 Eylül 2024 13:17

MNG Kargo ile iş birliği içerisinde olan Temu online alışveriş sitesinden tarafıma gönderilen 269086378957 numaralı paket 07 Ağustos'ta gümrük işlemlerinin tamamlanmasından itibaren halen tarafıma teslimatı yapılmamıştır. Temu ile yaptığım görüşmede paketimin Türkiye sınırları içerisine ulaştığını, gümrüklemenin tamamlandığını ve anlaşmalı kargo şirketi MNG tarafından gümrükten alınıp tarafıma teslim edileceği bilgisi verildi. MNG Kargo'dan gereğini talep ediyorum.

profile profile profile

Yorumlar (6)

Şikayeti Çözüldü

Geçen ay tam 23 gün getirmedi MNG ama Aras Kargo tam olarak 5 günde getirdi. Bunun 3 günü gümrük süreci Aras Kargo açık ara MNG den 20 gömlek kaliteli firma

Gizem
Gizem

Tam olarak aynı sorunla uğraşıyorum ama MNG tarafından bir çözüm bulamadım. Temu da para iademi yaptığı için artık uğraşmak istemiyor. Paketin nerede olduğuna dair bir açıklamaları da yok. Çözüm bulduysanız ya da güncelleme olduysa bilgi verir misiniz?

Cüneyt
Cüneyt

Bende temmuz 23 te sipariş verdim eylül 23 te güncelleme geldi gümrükleme işlemi tamamlanmıştır. Güncellemesi yapıldı ve bugün teslim aldım tam 40 gün in transitte güncelleme olmadan bekledi çok yoğunluk olduğu için gecikme yaşanıyor gümrükte

Meral
Meral

Vallahi Aras Kargo ile eylül bir de sipariş verdim yarın dağıtıma çıkıyor gecen ay MNG Kargo ile b ı r ayda gelmedi

Gümrüğün MNG Kargo veya hangi kargoysa fark etmez alakası yok kardeşim, lütfen yanlış birimlere itiraz etmeyin

Şikayeti Çözüldü

Benden 15 gün sonra sipariş veren arkadaşım kargosunu benden 5 gün önce teslim aldı. Aramızdaki tek fark onun kargo Aras ile geldi benim kargo MNG ile geldi. Ürünler bile aynı sayılır benim kargo 39 kalem onunki 35 kalem ne yapıyor gümrük paketleri sıraya koymadan rastgele mi kontrol ediyor.

Aslı sonuçtan çok memnun

Aslı
06 Eylül 2024 16:35
"1 günde sorunum çözüldü ve bugün siparişim teslim edildi. Teşekkürler..."
MNG Kargo Temu Alışverişimi Gümrükten Teslim Almıyor

Arda
24 Ağustos 2024 12:36
MNG Kargo Temu Siparişlerimi Bekletiyor Mu? Neden Teslim Edilmiyor?
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Tolga
27 Eylül 2024 15:28