25 Aralık 2024 21:47

2 gün önce sipariş verdim Temu'dan, aldığım tüm ürünler indirimliydi, son kez sepeti kontrol ettim ve ödemeye o şekilde geçtim. Ancak sonradan fark ettiğim bir şey var ki, o da tüm ürünler indirimsiz şekilde ödeme sağlanmış. Bu durum beni fazlasıyla rahatsız edince müşteri hizmetlerine yazdım. Tutturmuşlar, ekran görüntüsü aldınız mı, tarafımıza yollayın, ispat edin der gibi. Ne yani, her sipariş öncesi insanlar ekran kaydı almak zorunda mı sepetini? Alışveriş yaparken güvenemeyecek miyiz? Ben böyle bir saçmalık görmedim. İndirimli diye sepete attığım her ürün indirimsiz şekilde ödeme almışlar, meğer şaka gibi. 400 küsur kuponum vardı, sanırım onun acısını çıkartmışlar. Benzer şikayetler vardı ancak 'acaba' derken başıma geldi.
Ve inanın, 1 saat boyunca yazışarak derdimi anlattım. İndirimliyse indirimlidir, sepet sonrası şişirme ödeme alınmaz, o zaman bu yanıltmaya girer. Velev ki indirim değişti, sepette tutar değişir, ilk defa alışveriş yapmıyoruz sitelerden. Buyurun, 1 saat derdimi anlattım. Yok indirim bitmiştir, yok ekran kaydı yollayın, yok uğraşıyoruz vs... Sonuç ne olacak çok merak ediyorum. Hayır, annem de şok, beraber sipariş oluşturduk, şahidim dahi var. Bilemedim, güven sarsıcı bir durum. Şayet çözülmezse bir daha asla sipariş oluşturmayız. Demek ki önceki alışverişlerimde de benzer şeyler olmuş, haberimiz yok. Cidden kınıyorum.

26 Aralık 2024 10:58

Bahane uydurdunuz bugünde, sözde indirim bitmişmiş, sepette hepsi hala indirimdeydi müşteri yalan konuşmaz derdim ne olsunda buradan şikayet oluşturayım, sizler yanıltıcı davranıyorsunuz, bir daha asla alışveriş yapmıyorum demek ki sizde hep böyleymiş, bizde indirimli alıyoruz sanıyoruz, iyi ki anladım!

Aidin sonuçtan hiç memnun değil

Aidin
01 Mart 2025 11:23

Cennet
27 Şubat 2025 22:23
Baran sonuçtan hiç memnun değil

Baran
03 Nisan 2025 17:51
Koşulsuz Kupon Aldatmacası: Temu'nun Yanıltıcı İndirim Politikası
Burçak sonuçtan hiç memnun değil

Burçak
27 Şubat 2025 14:59