Telegram'da Bayan Rumuzuyla Görüntülü Araya İfşa Şantajı

Selcuk
19 Temmuz 2024 11:18

Şimdi dinleyin, videonuzu Instagram, Twitter, Youtube.com, Facebook'ta yayınlayacağım ve hepinize göstereceğim.
Ailenize, akrabalarınıza ve arkadaşlarınıza videolarınızı izleteceğim.
Bunu en aktif takipçilerinize ve takip ettiğiniz hesaplara mutlaka atacağım.
Bunu yayınlayacağım ve popüler blogları ve podcast'leri etiketleyeceğim.
Doğrudan onlara göndereceğim ve izleyecekler ve videonun hayatınızı ve itibarınızı mahvedeceğine inanacaklar.
İmajını lekeleyeceğim ve hayatını çok perişan edeceğim.
24 saatten kısa bir süre içinde çıplaklığının sosyal medyada viral olmasını sağlayacağım.
Akıllı olmaya veya beni engellemeye çalışma çünkü yaparsan videoyu hemen yüklemekten başka çarem kalmaz.
Arkama yaslanıp uğrunda çalıştığın her şeyle birlikte batmanı izlemek zorunda kalacağım.
Ama senden istediğimi yaparsan ve bana istediğimi verirsen tüm bunlar olmayabilir.
Bana istediğimi vermeye hazır

Bu videoyu zaten hesabınızdaki kişilere gönderiyorum, bana istediğimi verin videonuzu silerim

bana şimdi istediğimi ver yoksa paylaşmaya devam ederim
😡😡😡😡😡
😡😡😡😡😡melissa adlı kullanıcı engelledim ama paylaşacağını söylüyor hiçbir şeyim doğru değil ki ve Instagram adresimin olup olmadığını sordu var ama vermedim ona bunu paylaşacak ise Facebook telegram falan nasıl yapacak bayağı bir hacker olması gerekli ve bilgilerim doğru değil bilmiyorum ama tedirgin oluyor insan bu tarz şeyler hoş değil

Saffet
Saffet

Benim başıma da aynı şey geldi başkalarından yardim alarak sadece korkutuyor seni diye onların her istediği yerine getirmen için öyle yapıyorlar eğer istediklerini verirsen devamı olur daha çok isterler peşini bırakmazlar onun için ne kadar mesaj atsa konuşma ve engelle

Okan

Hayır polis tanıdıklarım var gitmeye değer mi kaale almalımıyım bilemedim. Yaparlarsa bende çok uğraşırım

Niye
Niye

Sonuç ne oldu aynı kisi hem bir de aynı durum

Okan

Aynı kişi aynı durum banada... Var mı gelişme.

Telegram Üzerinden Şantaj Yapılması

20 Temmuz 2024 02:21

Telegram Sosyal Medyada Şantaj Ve Kötüye Kullanım Mağduriyeti

04 Kasım 2024 02:40
Murat sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2024 22:45