Telegram Fotoğraf Şantajı Ve Tehdidi

25 Nisan 2024 08:50

Merhabalar arkadaşlar. Bu telegram şantajı için birkaç bir şey yazmak istiyorum mağdur olan arkadaşlar adına. Gerçekten böyle bir olay günden güne yayılmakta ve gitmektedir. Öncelikle Instagram ekleyen iki fake hesap benden "nude" fotoğraflarımı istemiş ardından da ısrar etmişlerdir. Sonrasında internetten bulduğum nude fotoğraflarını attım. Bilerek ve isteyerek amacım sonucu görmek ve dalga geçmekti tamamen. Ardından Telegram'dan konuşmak istediler ve burada da internetten olan fotoğrafları attım. Çok şükür ki fotoğraflar asla bana ait değil. Fakat bu insanlar kötü niyetli oldukları için asla kendinize ait fotoğraflar atmayın. Güvendiğiniz birisi olsa dahi böyle fotoğraflar atmayın. Günümüzün büyük bir problemi ve yardımcı olacak bir yazı eklemek istedim. Fotoğraflar bana ait olmadığı için şu an herhangi bir gönderim olmadı çevremdekilere. Ama fotoğraf gerçekten sizlere aitse ve anlaşılabilirse çok geçmiş olsun büyük şantaja maruz kalacaksınız.

Metin
Metin

Bende birkaç şey yazıyım yine aynı durumla karşılaştım ama çevremdekilere atılmadı amaç olay anında para alabilmek yaklaşık 1.5 ay oldu olay yeni düşen arkadaşlara geçmiş olsun.

Emir
Emir

Var mı bir gelişme

Mikail
Mikail

Kanka bugün başıma geldi aynısı ne yapmam gerek

Yunus
Yunus