Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Teknoway'de Batarya Değişimi Ve Üslup Sorunu

13 Ekim 2024 14:37

iPhone 13 Pro telefonum yurt dışı olduğundan fatura olmadığı için Apple servisinde batarya değişikliği yapamadım. İnternette yaptığım araştırmaya göre Teknoway güven verdi ve WhatsApp aracılığıyla bilgi aldım. Bana Teknoway'in kendi ürettiği A kalite batarya ile ilgili fiyat verildi (2500 TL). Gittiğimde teknik ekipteki arkadaş (orta yaş, gözlüklü erkek) bizi karşıladı. Bu arkadaş bana 'Orijinal batarya olsun, bizim ürettiğimiz batarya gibisinden' soru sordu. Ben de doğal olarak orijinal pil deyince bana 'Orijinal pilin ne kadar olduğunu biliyor musunuz?' gibisinden itici bir üslupla soru sordu. Ben de bilmiyorum deyince 6500 gibi fahiş bir fiyat söyledi (Apple'da orijinal batarya 3500 TL). Sonra dedim A kalite piliniz ne kadar, bana 3500 TL fakat peşin olursa 3200 TL'ye yaparız diye cevap verdi. Ben de WhatsApp konuşmasında bana söylenen fiyat 2500 deyince ve WhatsApp konuşmasını gösterince tamam size 2500 TL peşin fiyatına yaparız dedi. Biz de böyle olunca başka firmaya yöneldik. Sizce bu kadar kaliteli bir firmaya böyle bir çalışan üslubu ve yaklaşım şekli yakışıyor mu? WhatsApp konuşması olmasa 1000 TL fazla ücret alacaklardı. Müşteriye göre mi fiyat belirleniyor yoksa görevli personelin keyfine göre mi?

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
04 Eylül 2024 00:59
Etiler Genpa Fahiş Fiyatlandırma
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Sağlam Gönderdiğim Telefonum Çizik Ve Kırık Şekilde Geri Geldi Fiyat Da Fahiş

24 Nisan 2025 14:37
Sağlam Gönderdiğim Telefonum Çizik Ve Kırık Şekilde Geri Geldi Fiyat Da Fahiş

Orijinal Denilerek Yan Sanayi Ekran Takıldı, Mağdur Edildim

23 Ağustos 2025 21:10
orijinal-denilerek-yan-sanayi-ekran-takildi-magdur-edildim-1.jpg
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Pil Değişimi Kabusu: Telefonum Hurdaya Döndü!

04 Mart 2025 19:02
Yüşa sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2025 04:54