Teknopomp Hidrofor Ve Ekipmanlarında Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis

Yasemin
11 Eylül 2024 11:06

Teknopomp firmasından almış olduğum hidrofor ve ekipmanları 22/03/2024 de servis tarafından montajı yapıldı. Ürün 2 defa motor ve pompa arızası verdi. İlk arıza 17/07/2024 tarihinde bildirildi ve ilk önce motorun içinde bir parçanın bozulduğu, fabrikanın göndereceği bilgisi verildi.

25/07/2024 tarihinde motorun yenileneceği bildirildi. 07/08/2024 de motor yenisi ile değiştirildi ama sorun devam etmeye ve sürekli hata vermeye başladı. Yeni motor geldiğinde içinde hafif bir fan sesi olduğunu servise bildirdim, normal olduğu söylendi. 1 gün içinde 6 defa arıza veriyordu, motor servise bildirildi. 23/08/2024 tarihinde servis geldi ve ayarlama yaptığı söylendi.

O gün sudan çok fazla plastik kokusu geldiği, kullanılamadığı için servise tekrardan bildirdim. İnsanları zehirleyecek seviyede suda sıkıntı olduğunu ve motorun durmadan çalıştığını söyledim. Motoru kapattım. 24/08/2024 tarihinde servis kontrol ettiğinde motorun fanında sıkıntı olduğunu ve yeni pompa için fabrikayla iletişime geçeceğini bildirdi. Fabrikayı 26/08/2024 tarihinde aradım ve durumu bildirdim.

Bana 02/09/2024 de servis müdürü yeni ürün gönderileceğini söyledi. Bir gelişme olmayınca tekrar fabrikayı aradım ve ürün için herhangi bir hazırlık yapılmadığı, hazırlayıp 05/09/2024 de kurulacak şekilde gönderileceği söylendi. Tekrar iletişime geçtim, yetişmediği ve en geç 07/09/2024 tarihinde ulaşacağı bilgisi verildi. 09/09/2024 tarihinde fabrikayı tekrar aradım ve ürünün yanlışlıkla tokat'a gittiği, 11/09/2024 de kurulacak şekilde ulaştırılacağı bilgisi verildi. Bugün hala gelen bir şey yok, sürekli bir geçiştirme yapıldı.

Bu konuda mağduruz. Bölgemizde su sıkıntısı olduğundan dolayı ve iyi bir motor olduğu söylendiği için firmanızı tercih ettik ama bu süreç bizi çok yordu. Sürekli bir arıza durumu ve bunun karşısında sorun çözme odaklı bir yaklaşımla karşılaşamadık, üzülerek belirtiyorum. Kalıcı bir çözüm veya bedel iadesi için yardımlarınızı talep ediyorum.

Standart Pompa Satış Sonrası Kötü Hizmet

18 Temmuz 2024 14:49
Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

07 Mayıs 2024 08:20
Aydoğan sonuçtan hiç memnun değil

Koç Marine Tekne 5.60 Aldığıma Pişman Oldum!

Aydoğan
29 Eylül 2023 09:46
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 21:31