TÜRKSAT Ve Teknofix İle Yaşanan İletişim Sorunları

Çiğdem
26 Kasım 2024 22:06

Sayın TÜRKSAT, ben 30 Ekim'de sizinle ev interneti için anlaştım. Sonra bana iki gün sonra evrak işleri için Teknofix diye bir firma yollayıp evrak işlemi yaptınız. Evrak işlemini tamamlayan beyefendi bir de bana ekstradan cihaz sattı ve iki gün sonra firma sizi arayıp randevu sistemiyle internetiniz açılacak dedi ve gitti. Ben 28 gündür sürekli TÜRKSAT müşteri iletişimiyle görüşüp derdimi anlattım. Fakat şikayet alındı, sizi arayacaklar dendi ve beni hiç kimse aramadı. Ben bugün üç kez arayıp abonelik işlemlerimin feshedilmesini istedim fakat biz abonelik iptali yapamıyoruz, bunu Teknofix geldiğinde onunla iptal edin diyorlar. Bu nedir, siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz? Kimsenin geldiği yok, bizi mağdur ettiniz. Bir an önce bu işi çözün, hem suçlusunuz hem de güçlü. TÜRKSAT, hiç yakıştırmadım, yazıklar olsun.

profile profile
28 Kasım 2024 13:53 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili Turksat tarafından bizlere sadece evrak alım talebiniz iletilmiştir. Evraklarınız sizden alınarak işlem tamamlanmıştır. Turksat kurulumları bizim tarafımızdan yapılmamaktadır. Sadece evraklarınızı alan bir firmayız. Saygılarımızla Teknofix

Cemil
Cemil

Çiğdem Hanım Sonuç ne oldu acaba

Erkut sonucu yetersiz buldu

Kurulum Randevusu Verildi, Hizmet Gelmedi: Mağdur Edildim

21 Temmuz 2025 16:56
Onur sonuçtan memnun

24 Mayıs 2025 21:11
"Özür nezaketleri için teşekkür ederim"
Kurulum Randevusuna Uymayan Firma Yüzünden Mağdur Oldum
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

TÜRKSAT Kablo Net Kurulumunda Teknofix Mağduriyeti Ve İletişim Sorunu

18 Mayıs 2025 19:25