Tedi Discount Tekstil Mağazacılık Ürün Kalitesizliği ve Müşteri Temsilcisi Saygısızlığı

Ecem
28 Eylül 2023 16:42

Tedi Mimaroba şubesinden pazartesi günü 25.09.2023 tarihinde 3 adet sütyen aldım. Normal olarak eve gittiğimde giymeden önce yıkadım. Makinenin elde yıkama programında en hassas programda yıkadım diğer çamaşırlarımı olduğu gibi! Ve bütün süngerler iç içe geçmiş sanki 1 yıldır giyiyormuşum gibi bir hale gelmişti. Durumu mağazaya bildirdiğimde müşteri hizmetlerini aramam söylendi. Müşteri temsilcisini 27.09.2023 tarihinde aradığımda mağazanın çözebileceğini söyledi. Ve bugün tekrardan Mimaroba şubeye gitmek zorunda kaldım yine çözümsüz kaldı müşteri temsilcisine ulaşmamı söylediler! Bugün 28.09.2023 saat 13:00'dan beri müşteri temsilcisine ulaşmaya çalışıyorum ve saat 16:00 civarında ancak ulaşabildim! Telefonu alan müşteri temsilciniz çok saygısız bir üslupla beni geçiştirdi ve dinlemedi! Aldığım ürünün tek yıkamada bu hale gelecek kadar kalitesiz olduğunu bilseydim Tedi mağazalarının önünden dahi geçmezdim. BİM'den aldığım çamaşırı 2 yıldır sağlam bir şekilde kullanıyorken tek yıkamada bu kadar kötü bir hale gelen çamaşır sizin ürünlerinizin kalitesini ortaya koyuyor! Bir daha asla bu mağazadan bir şey almam ve çevremdekileride kesinlikle bu konuda uyaracağım! Yarın ilk işim Tüketici Hakem Heyeti'ne gidip gerekli işlemleri başlatmak olacak. O zaman kimin haklı olduğuna daha adil bir şekilde karar verilecektir.

Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
23 Eylül 2024 18:28
Semanur sonuçtan hiç memnun değil

Semanur
03 Haziran 2023 11:29

Sedat
15 Ekim 2024 10:23
Sevilay sonuçtan hiç memnun değil

Sevilay
09 Ekim 2023 13:02