Cihat sonuçtan çok memnun

Yakınlık Sensörü Sorunu Tecno Camon 20pro

22 Haziran 2024 10:10
Cihat'ın Teşekkür Mesajı
“Markanın ilgi ve alakası için teşekkür ediyorum yarın cihazı KVK servisine teslim ediyorum ikame bir telefon verileceği söylendi ürünün arkasında duran böylesi firmaları lütfen destekleyelim teşekkürler Tecno”

Tecno Camon 20 Pro aldım, Telefonda konuşma yaparken yakınlık sensörü algılamıyor ve kulağımla telefona dokunarak yanlışlıkla bir yerlere giriyorum. Aynı sorun WhatsApp'ta da geçerli; ses dinlerken sanki arama yapıyormuş gibi, sesi hiç dinleyemiyorum. Ayarlardan her şeye baktım ama bir çözüm bulamadım. Eğer basit bir çözümü varsa, geri dönüş yapılmasını bekliyorum.

23 Haziran 2024 04:28 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

25 Haziran 2024 13:05

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

25 Haziran 2024 13:53

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Cihat
Cihat
25 Haziran 2024 13:54

Esma sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2025 10:13
Osman sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 17:08
Aytül sonuçtan çok memnun