Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Tecno Mobile Tecno Spark 20 Pro Dokunmatik Ekran Sorunu

23 Mayıs 2024 19:59

Telefonu aldıktan 2 gün sonra parmak izi ve dokunmatiğin yanlış tepki vermesi nedeniyle iade talebiyle servise gönderdim. Güncel yazılım atılıp geri gönderilmiş ama işe yaramamış. Parmak izini aynı parmağı 3 kez kaydederek çözdüm ama dokunmatiğe çare bulamadım. Örneğin mesajları sola kaydırıp işlem yapmak için listeyi aşağı doğru hareket ettirip mesajı sola kaydırmaya çalışınca ekran aşağı ya da yukarı hareket ediyor. Müşteri temsilcisi doğal olarak tekrar servise göndermemi istedi. Ben gönder yazılım yüklensin geri gelsin döngüsü olacağı için göndermek istemedim ve sorunu video kaydına alıp WhatsApp üzerinden destek talebinde bulundum. Telefonda sorun olmadığını ekranın kayma işlemi tam durmadığı için yapılan hamle telefonu aşağı yukarı yöne hareket ettiriyor dedi. Doğru demiş gerçekten öyle ekran hareketi tam durmadan başka işlem yapamıyorsun. Bu da seri kullanıma alışkın insanı doğal olarak yoruyor. Fizy de şarkı değiştirmek için next tuşuna basınca da aşağı ya da yukarı kaydırmış gibi tepki veriyor bazen e bu ne alaka diyor insan. Telefonu hep titreşim modunda kullanırım. Akşam yatıyorum titreşim modunda sabah kalkıyorum mod değişmiş zil sesi açık. Nasıl oluyor anlamadım bu da beni çıldırtıyor. Seri kullanıma alışkınsanız satın almadan önce mutla deneyimleyin. Telefon kullanımınıza uygun olmayabilir.

24 Mayıs 2024 08:59 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

24 Mayıs 2024 10:27
24 Mayıs 2024 12:50

İlginiz için teşekkürler. Öncelikle telefonun genel olarak güzel bir telefon olduğunu belirtmek istiyorum. Ekran sorununu kullanım alışkanlığına uyumsuzluk olarak düzelteyim. Yaşadığım sıkıntının ekranın özelliği ile alakalı olduğunu ve telefonun problemli olmadığını kabul ediyorum. Ama bu özellik seri kullanıma çok engel oluyor ve beni yavaşlatıyor. Uyum sağlamak için yaşlanmam ve reflekslerimin iyice yavaşlamış olması gerekiyor. Yapacak bir şey yok. Telefonu deneyimlemeden aldığım için pişmanım. En kısa zamanda telefonu satıp başka telefon almaktan başka çarem yok. İlginiz için tekrar teşekkürler iyi çalışmalar dilerim...

27 Mayıs 2024 09:10
03 Haziran 2024 11:03

Telefonu satmaktan vazgeçip tekrar teknik servise Vatan Bilgisayar aracılığıyla gönderdim. Çünkü bu telefonu başkasına satmak doğrudan kul hakkına girmektir. Bugün haber aldım telefonda hiçbir şey bulamamışlar. Hiç şaşırmadım. Artık telefon gelince Tüketici Hakları'na başvurmaktan başka çarem kalmadı. Çünkü bu telefonda dokunmatik ve parmak izi okuyucu sorunlu. Bu arada beni Realme 11 Pro almak yerine bu telefonu almaya ikna eden satış personeline de değineyim, eğer sen telefondan anlıyorsan ben hiçbir şey bilmiyorum. Realme 11 Pro deneyimledim bu telefondan en az 5 gömlek üstün. Yarım saat hikaye anlatmışsın bana.

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 18:10

08 Şubat 2024 18:53
Nurselin sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 10:54

26 Nisan 2024 17:18