Ozlem sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Saklanan Uygulama Bulamıyorum

14 Mart 2024 13:12

Tecno spark 20 modeli telefonumda uygulamaları sakla yaptım ama geri getiremiyorum. Ana ekranı kapladıkları için saklamıştım ve bir daha bulamadım. Acil çözüm bekliyorum. Telefonu alalı 1 ay olmadı ama herhangi bir yerde de nasıl yapacağımı bulamadım yardım bekliyorum bu konuda.

20 Mart 2024 06:30

Tecno spark 20 Pro Sadece belli birkaç tane sosyal medya uygulamasını ikili uygulama yapıyor banka ve diğer uygulamaları çift uygulama yapma şansımız yok daha önce kullandığım Redmi not 10 telefonda istediğim uygulamaları çift uygulama yapıyordu tecno da yapamıyorum bir ayarı yapmak lazım baktım bulamadım

14 Mart 2024 13:38 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

14 Mart 2024 14:04
Ozlem
14 Mart 2024 14:05

Sorunun çözüldü çok teşekkür ediyorum

14 Mart 2024 14:06

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

20 Mart 2024 13:03
20 Mart 2024 13:51

09 Nisan 2024 10:01

13 Mayıs 2024 02:14
Melike sonuçtan çok memnun

Saklanan Uygulamaları Geri Getirme Sorunu

13 Ocak 23:32
"Her bir sorunumda çok ilgilenildi hemen dönüş sağlandı 2 kere ulaşamadıkları halde benim geri dönüşümle tekrar aradılar çokta güzel anlatıp düzeltmeme yardımcı oldular çok sağ olun ((""