Tecno Mobile Kendi Kendine Sıfırlandı

05 Ekim 2023 06:20

Tecno Camon 18 telefonum var. Sabah kalktığımda her zaman kullandığım pinimin yanlış olduğunu söyledi parmak izi ile kilidi açtım fakat hangi uygulamaya basarsan basayım açılmadı. Telefonu yeniden başlatırsam düzeleceğini düşündüm yeniden başlattığımda telefonu sıfırladı bütün uygulamalarım fotoğraflarım telefon numaralarımı her şey gitti

05 Ekim 2023 10:42 (Şikayetten 4 saat sonra)

Umut

Kardeşim bende seninle aynı sorunu yaşıyorum ve gerçekten mağdurum tel kaldı öyle senin sorun Hall oldu mu şu an

Umut

Seninde Telefon çok sık sıfırlanmaya devam edecektir bence sen çözüm bul benimki gibi bir şey yaşama benim telefon 4. Kere sıfırlandı hatta ben logo tasarımı işi yapıyordum eğitim vb. Alıyordum hatta benim sayfamda göre bilirsin şikayetimi... İşte seninki gibi ana ekrana attı şifremi kabul etmedi sonra sıfırlanmak zorunda kaldım tel sıfırlandı tüm galerideki Logolarım tasarımlarım gitti hepsi silindi eğitime ara verdim sende tedbirli ol benim gibi olma telefonu kullanmaya devam edeceksen her şeyini fotolarını yedekle gitmesin sıfırlandığında... Ben yedeklemedim hiç çünkü beklemiştim ve sana verdiğim tavsiyelere kulak as seninde başına gelmesin

Tecno Mobile Kendi Kendine Sıfırlandı
Osman
Osman

Giden bilgileri hiçbir şekilde geri getiremeyeceklerini sadece başka kişilerinde başına gelmemesi için bilgi almak istediklerini söylediler bana bilgilerim geri gelmedi yani

01 Haziran 2023 02:07
Enes sonuçtan çok memnun

Tecno Camon 18 CH6n Parmak İzi Yine Çalışmıyor.

06 Şubat 2024 20:06
"Gerçekten sanki aile gibi ilgileniyorsunuz teşekkür ederim hepinize minnettarım özellikle bana bu konuda destek olan Eda hanıma teşekkür ederim sağlıklı günler dilerim.😊"
Tecno Camon 18 CH6n Parmak İzi Yine Çalışmıyor.

04 Ağustos 2024 03:02