Ahmet sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Hios Başlatıcı Çalışmayı Durdurdu

Tecno Mobile Hios Başlatıcı Çalışmayı Durdurdu
27 Ocak 2024 00:59

Phantom v fold kullanıyorum. Bir süredir uygulama aralarında geçiş yaparken hios uygulaması çalışmayı durdurdu uyarısı alıyorum ekran donuyor işlem yapamıyorum uyarı gelince kapat dediğimde kendine geliyor. En olmadık anda telefon donuyor hios başlatıcı çalışmayı durdurdu uyarısı alıyorum kapatınca düzeliyor

05 Nisan 2024 13:25

Tecno phantom v fold kullanıyorum. Bir haftadır cihaz aşırı ısınmaya ve şarj tüketmeye başladı. 45dereceye kadar çıktığını gördüm Phone master widgetinde. Bakımları yapmama rağmen soğumuyor. Oyun oynamaya korkar oldum. İç ekranı açmıyorum korkumdan şarj bitecek diye.

Ek
27 Ocak 2024 11:33 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

27 Ocak 2024 15:04
Ahmet
27 Ocak 2024 15:19

Arıza kaydı unun ertesi günü arandım arıza giderildi sanıyorum deneyip göreceğiz ama operatör gayet ilgiliydi. Teşekkürler...

27 Ocak 2024 15:34

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

05 Nisan 2024 13:53
05 Nisan 2024 15:58

Repla

Merhaba ben Redmi Note 10 Pro kullanıyorum mıuı 14 yüklü bende de sürekli sistem arayüzü çalışmayı durdurdu hatası geliyor aynı şekilde kapatınca düzeliyor

Ümmühan sonuçtan hiç memnun değil

Tecno Mobile Tecno Spark 9 Pro Hios Hatası

Ümmühan
10 Mayıs 2024 14:05

21 Temmuz 2024 22:01
Habibe sonuçtan çok memnun

31 Ekim 2024 14:14
"Bu kadar kısa sürede dönüş sağlandığı için teşekkür ederim"