Tecno Camon 20 Pro Sürekli Sorun Yaşıyorum

05 Nisan 2024 21:07

Tecno Camon 20 Pro cihazını satın aldım ve aynı hafta içinde hoparlörde bir sorun oluştu. Tecno desteği ile iletişime geçerek teknik servise götürdüm ve yaklaşık 10-15 günlük bir süre içinde cihaz yenisi ile değiştirildi. Bugün cihazı teslim aldım, kurulum ve güncellemeleri tamamladım. Ancak cihazın parmak izi özelliği çalışmıyor. Parmak izi ekleme sayfasına girdiğimde yönlendirildiği gibi parmağımı okutmaya çalışıyorum ancak hiçbir tepki vermiyor ve parmağımı algılamıyor. Sıfır bir cihazda ikinci kez büyük bir sorun yaşıyorum ve bu durumdan dolayı ciddi bir pişmanlık duyuyorum.

07 Nisan 2024 12:28 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Konu incelenerek takip eden ilk İ. gününde tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Ramazan bayramı nedeniyle ilk çalışma günümüz 15 Nisan Pazartesi'dir. Dilerseniz aşağıdaki link üzerinden destek merkezimize ulaşabilir servis merkezlerimiz ve sık sorular/çözüm yolları hakkında bilgi alabilirsiniz. https://infoset.help/tecno-mobile/tr İyi bayramlar dileriz. TECNO Türkiye

15 Nisan 2024 10:03

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Onur
07 Ağustos 2024 17:17

Mart ayında almış olduğum Tecno Camon 20 Pro 5G cihazımda ses sorunu olduğu için servise gönderdim ve sıfırı ile değişim sağlandı. Yeni gelen cihazda ise parmak izi okuyucu çalışmıyordu. Yeniden kayıt oluşturdum ve telefonu merkeze göndermem istendi. Ben Ankara'da ikamet ediyorum. Telefonun geri dönüşü ne zaman olacak bilmediğim için ikame telefon sağlamasını istedim ancak o günden beri hiçbir dönüş olmadı. 2-3 aydır hiçbir gelişme olmadı. Dün müşteri hizmetlerini arayarak bildirim bıraktım ancak yine geri dönüş sağlanmadı. Sorunlarım da devam ediyor.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2023 00:21
Tecno Mobile Camon 19 Pro Parmak İzi Çalışmıyor