Turkan sonuçtan hiç memnun değil

Tecno Camon 19 Neon-Görüşme Esnasında Telefon Kapanıyor!

26 Haziran 2023 15:58

05 Temmuz 2023 11:22

Aradığınız numara üzerinden size kesinlikle ulaşamıyorum. Benim talebi i lütfen karşılayın. Ürünü kesinlikle istemiyorum. İade edilmesini istiyorum. Mail olarak da yazdım ancak tekrar döni yapmadınız Bana. Be i aradıktan yaklaşık yarım saat sonra aradım. Ancak geri dönüş olmadı. Daha fazla mağdur edilmek istemiyorum. Acil geri dönüş sağlar mısınız lütfen. Konuyu yasal yollara taşıyacağım yoksa.

04 Temmuz 2023 01:35

Ürünle alakalı sıkıntıların devam ediyor. Bugün yeniden Teknosa'ya verdim. Sunucuya bağlanamıyor diyerek görüşme sonlandırılıyor. Görüşme yaptığın bütün insanlara karşı çok mahcup oluyorum. Ciddi anlamda sıkıntı çekiyorum. Servisten gelen yanıt hiç tatmin edici değil ve doğru değil. Yazılımsal hata olduğunu yazılımsal güncelleme yapıldığını söylüyorlar. Ancak telefonla alakalı ciddi donanımsal sıkıntı mevcut bunu da dile getirdik. Teknosa'daki yetkili kişi de telefona baktığında hiçbir şey yapılmadığını sadece fabrika ayarlarına çevrildiğini söyledi. Kurum mantığında olan bir marka müşterisini bu şekilde geri dönüş yapmaz ve mağduriyetini çözer. Önemli olan ürünü sattıktan sonra. Müşterinin yaşadığı sıkıntılar ve geri bildirimler Ancak bu şekilde. Markanın devamı sağlanır. Ürünle alakalı iade Talebim mevcut kesinlikle aynı Telefonu yeniden. Göndermenizi istemiyorum Çünkü bu ürün arızalı ve sorun Ciddi bir sorun en temel olan şey görüşme yapmaktır. Ancak ben görüşmeyi yapamıyorum yaptığım esnada telefon kapanıyor. Konuyu. Yargısal boyuta taşıyacağım. Çünkü üç kez Telefonu verdim servise. Artık ciddiyetine Varın lütfen. Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım. Umuyorum ki haklılığımı. Bu sefer artık. Görürsünüz. Ve mağduriyetimi giderirsiniz.

24 Haziran 2023 15:26

Tecno Camon - 19 Neon Görüşme esnasında telefon kapanıyor, Sunucuya bağlanamıyor hatası ile. Video ile anlattım döküman yükleme amaçlı gönderiyorum. Uzun zamandan beri sıkıntı yaşıyorum. Fakat yedek telefon bulamadığım için, Geçen hafta götürebildim telefonu. Servisten yazılımsal. Hata oldu. Ve giderildi diye cevap geldi. Ancak elime ulaştıktan. Bir gün sonra. Sunucuya bağlanılamıyor. Diyerek Telefon tekrar kapandı. Tekrar servise verdim. Kesinlikle aynı telefonu iade almayacağım. Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım, yasal yollardan hakkımı arayacağım. İnsanlar parayı kolay kazanmıyor. Servis olarak, Müşteri memnuniyetine önem vermezseniz, Bu ülkede pazar yeri bulamazsınız maalesef.

24 Haziran 2023 14:53

Üründe konuşma esnasında Sunucuya bağlanılamıyor yazısıyla birlikte şak diye kapanması, za an zaman donma ve kapanmaların yaşanması. Ürünü Aralık 2022 yılında aldım kısa süre sonra sıkıntılar yaşadım. Ancak yedek telefon ayarlama sıkıntısı yaşadığım için ürünü aldığım yere ancak 2-3 hafta önce götürebildim. Ürünü alırken Teknosa'daki çalışan iyi bir telefon olduğu konusunda ve sıkıntı yaşamam durumunda mağduriyetimi kısa süre içinde giderilsin ve yeni telefon gönderdiklerini söyledi. Arkamda sağlam bir sesin olduğunu düşündüm. Ama ne yazık ki Tecno Camon 19 u alarak büyük bir hata yapmışım. Şikayet için telefonu Teknosa'ya bıraktım. Haklı olarak iade-değişim talebim mevcuttu. Ama yazılımsal sıkıntı giderilmiştir diyerek aynı telefon geri geldi. Hadi kabul edeyim dedim, telefona acil ihtiyacım vardı. Ne yazık ki 1gün sonra aynı sıkıntı oldu, Sunucuya Bağlanılamıyor diyerek şak diye görüşmelerim yarıda kesildi Telefonda farklı sim kartları denedim ve kendi sim kartımı başka telefona taktım asla sorun yaşamadım. Yani telefonda Donanımsal ciddi bir hata vardı hatayı bile yanlış tespit etmişler. Nasıl olurdu aynı telefon geri gelebilir bana! Servis sıfır hizmet sıfır. Şimdi geçen hafta tekrar Teknosa'ya bıraktım ve tabii ki bu sefer daha tepkiliydim. Artık bana aynı telefonu asla göndermelerini kabul etmiyorum diye belirttim. Şimdi beklemedeyim. Eğer iade olmazsa Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim, manevi tazminat davasıda açacağım. Çünkü ciddi anlamda mağdur oldum. Bana yedek telefonda vermiyorlar, bekleme süresi içinde. Kırık dökük bir telefon kullanıyorum. Buradan Tecno Camon yetkililerine sesleniyorum. Benim sorunumu ivedi olarak lütfen çözün. İnsanlara telefon satarken yaptığınız ikna çalışmalarını, satıştan sonraki aşamada da gösterin. İnsanlar o parayı kolay kazanmıyor. Bir anlayın bunu lütfen!

Turkan
Turkan
24 Haziran 2023 14:47

Üründe donma, kapanma sunucuya bağlanmıyor diyerek görüşmenin sonlanması, yarıda kesilmesi

26 Haziran 2023 18:13 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Konu incelenerek takip eden ilk iş gününde tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Kurban bayramı nedeniyle ilk çalışma günümüz 3 Temmuz Pazartesi'dir. İyi bayramlar dileriz. TECNO Türkiye

04 Temmuz 2023 16:54
05 Temmuz 2023 14:38

21 Temmuz 2025 11:10
Ümit sonuçtan çok memnun

Wi-Fi Bağlantı Sorunu: Tecno Camon 19'da Sürekli IP Yapılandırma Hatası

02 Ekim 2025 20:06
"Yardımcı Olduğunuz İçin Teşekkür Ederim. Bu Sorunu Yaşayan Diğer Kullanıcılar İçin Çözümün Daha Kolay Olması İçin "Wi-Fi Ayarlarını Sıfırlaması" Yeterli Olacaktır. Eğer Bu da Sorunu Çözmezse Bilgilerini Yedekleyip Telefonu Sıfırlamaları Gerekebilir. Müşteri Hizmetleri Bu İşlemlerle Sonuca Kavuşmama Öncü Oldular."

Camon 19 Batarya Çabuk Bitiyor Ve Sürekli Isınma

20 Mart 21:45