Eyup sonuçtan çok memnun

Tecno Camon 18P Uygulamalar Açılmıyor Veya Açılıp Kapanıyor

08 Ocak 2024 17:50
Eyup'un Teşekkür Mesajı
“Tecno müşteri hizmetlerinin ilgisi için teşekkürler. Aynı ilgiyi tecnonun servisi olan KVK 'dan bekliyoruz.”

Tecno Camon 18P 128GB/8GB+5GB Mavi bu telefonu 24 Kasım 2022 tarihinde aldım yani 14 ay önce. Son 3 gündür telefonumda bazı uygulamalar açılır açılmaz anında kapanıyor bazıları ise biraz süre geçtikten sonra kapanıyor. Destek sayfalarında önerilen ( temizleme/cache silme vs. ) her şeyi yaptım ama düzelmedi. Bu neden garantiye gönderip incelenip düzeltilmesini talep ediyorum. Çünkü telefonu kullanamıyorum uygulamaların %80 den fazla açılmıyor çalışmıyor.

09 Ocak 2024 09:32 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz hususlar incelenerek yetkililerimiz tarafından en kısa sürede size dönüş sağlanacaktır. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

09 Ocak 2024 11:05

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Eyup
09 Ocak 2024 11:08

09 Ocak 2024 11:14

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Tecno Camon 18P'de Uygulamalar Kapanıyor Ve Telefon Kullanılamaz Durumda

Ertuğrul
18 Temmuz 00:05

26 Ocak 23:13

Tecno Camon 18 P Şebeke Sorunu Yaşıyorum!

15 Ocak 2024 14:03

Garanti Sonrası Tecno Camon 18P Cihazımda Tekrar Eden Ciddi Arızalar