TCL TV'de Digital Platform Modları Desteği Neden Yok.

15 Mayıs 2023 14:12

Çok heveslenerek aldığım TCL marka 55C735 serisi Google TV'de Türkiye'deki digital platformlar için hazır modların olmadığını görünce hayal kırıklığı yaşadık. Söz konusu TV 2021 üretimi olmasına rağmen TÜRKSAT TKGS hazır kanal listesi hariç başka listeler yok. D-Smart'a ait cam modülünü takıp üyeliğimi direkt TV'den izlemek istiyorum ancak platforma ait ücretli kanallar, kanal listesinin her tarafına dağılmış şekilde geliyor. Bazıları 300'lerde bazıları 700'lerde... Hadi diyelim ben bu kanal listesini düzenleyip TV'ye yükledim (zahmetli iş), yarın öbür gün platform kanal listesi güncellemesi yaptığında yeniden kendim düzenlemek zorunda kalacağım. Oysa annemin evinde bulunan, Smart olmayan, ethernet girişi bile olmayan 2015 üretimi TV'de bile bu özellikler var: D-Smart'ın kanal listesi otomatik olarak güncelleniyor. TCL, malzeme kalitesi olarak gerçekten güzel ancak televizyon uygulaması tarafında sınıfta kalmıştır. Bahsettiğim özelliklerin acilen yeni sürüm ile getirilmesini istiyorum. Aksi takdirde kendimi 1990'larda sürekli kanal taraması yaparkenki zamanlarda buluyorum.

16 Mayıs 2023 14:53 (Şikayetten 1 gün sonra)
Emrullah
27 Mayıs 2023 20:40

Arkadaşlarınız zaten bana aynı gün ulaştı, problemi kendilerine de anlattım. TCL'in uluslararası telegram kanalından son sürüm yazılımı indirip yükledim (v562 ota), onda da problem devam ediyordu. Yani Türkiye bölgesine ait dijital platformların kanal listeleri hazır yok. Bilkom ürünü ithal etmiş ancak ülkemize yönelik optimizasyonu ana firmadan talep etmemiş.

Haydar

Aynı sorun birebir aynı ne yazdıysan bende bugün aynısın yaşadım DSmart cam modül aldım almaz olaydım kanallar atlamalı gidiyor herkesi aradım çözüm yok bakalım TCL müşteri hizmetlerinden servis randevusu aldım gelecekler artık ne garip sorun yav

TCL TV'lerde Modüllü Digital Platform Kanal Listesi Sorunu

16 Mayıs 2024 03:08
Fikri sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon Dünyada Bir İlk! Google Play Store Olmayan Google TV Üretmişler.

13 Ağustos 2023 11:53
Bekir sonuçtan hiç memnun değil

TCL TV Yazılım Sorunu.

01 Şubat 2024 22:51