TCL TV Hiçbir Kanal Çekmiyor - Sinyal Yok- Büyük Hayal Kırıklığı

06 Temmuz 2024 10:09

Avrupa Kupası maçlarını daha iyi izleyebilmek için TCL 65 inç dev ekran sıfır TV aldım daha 1 ay önce. TRT sağ olsun, frekanslarla oynadığı için maçları izleyebilmek için ben de mecburen frekans güncellemesi yaptım. TRT yayınının açılmasını beklerken televizyondaki diğer tüm kanalların tamamı da çekmez oldu. Müşteri hizmetlerini aradığımızda bu problemin garanti kapsamı dışında olduğunu söylediler. Resmen paramızı çöpe atmışız. Bu kadar basit bir problemi bile çözemeyen bir TV aldığım için çok pişmanım. Zaten Çin markası olduğu için korkarak almıştım, korktuğum başıma geldi. Günlerdir uğraşmamıza rağmen hiçbir TV kanalı çekmiyor 2024 model sıfır televizyonda. İnternetten bilgi alıp kendim düzeltebilir miyim diye arama yaptığımda aynı problemi yaşayan yüzlerce kişi olduğunu gördüm ve çoğunluk bunun kronik olduğunu yazmıştı. TCL bu problemi çözmez ise veya TV'yi yenisi ile değişmez ise Tüketici Mahkemesi başta olmak üzere her türlü hukuki yola başvuracağım. Lütfen bir marka da sattığı ürünün arkasında dursun şu ülkede, gerçekten yorulduk artık.

Mertcan
Mertcan

Ahmet bey selamlar, Aynı şekilde TRT çekmiyor diye aynı güncellemeyi ben de yaptım ve kanallar gitti. 2 gün uğraştım bugün televizyonu fabrika ayarlarına döndürüp tekrar kurulum yaptım ve düzeldi denemenizi tavsiye ederim. İyi günler.

15 Ocak 2024 10:55
TCL Televizyon Panel Arızası Ve Müşteri Mağduriyeti
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

TCL TV Güncellemeleri Sonrası Sürekli Ayar Kaybı Ve Yetersiz Müşteri Desteği

09 Mart 2025 08:13
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2024 18:35