Rifat sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 12:50

Merhabalar, 20 Aralık'ta TCL televizyon için Bilkom A.Ş. televizyon servisi geldi. Kurulumu yapmak üzere 43P735 modeli için kurulduktan sonra yüzde kırk kanal sinyali olmadığı sorunu yaşadım. Arkadaşlar, 'Hotmail kullanıcı girişi yapın, yeni açıldı' gibi bilgiler verdiler. Akşam kumandadaki YouTube.com düğmesine bastığımda dondu ve hiçbir düğme işlevini kaybetti. Servisi aradım, kayıt açtırdım. 23 Aralık'ta geldiler ve iki saat fazla uğraştılar. Birkaç kişiyi aradılar, olmadı ve 'servise gitmeli' dediler. Ben de değişim ya da iade talebinde bulundum. Servisteki personel, 'servise gidenlerin ürünlerinin yüzde doksanı iade ya da değişim olur' dediler. 'Pazartesi bilgi veririz' dediler. Arayan soran olmayınca kendim aradım. Altı gün sonra TV getirildiğinde aynı sorunlar devam ediyordu. Cantek Soğutma servisi, 'uydu ustası çağırın' dedi. Usta, her şeyin olumlu olduğunu, frekansın çok iyi olduğunu belirtti. Komşumuzda 50 inç modeli olan TCL 50P735 modeli var; onu kurdum ve sıkıntısız çalıştı. Evimdeki tek TV ise sekiz yıllık ve yıllardır hiçbir sıkıntı çıkmadı. Sizlerden rica ediyorum, ürün iadesi ya da değişimi talep ediyorum. İnsanları ve tüketicileri bu kadar mağdur etmek doğru değil. Rıfat Ö*****, 541-*******86

profile profile
Rifat
Rifat
29 Aralık 2023 15:13

Araştırdım ki sinyal konusunda çok şikayetler var TCL müşteri memnuniyeti hiç umurumda değil TCL Bilkom yönlendiriyor Bilkom Cantek Soğutma elektrik servisine Cantek Soğutma servis TCL yönlendiriyor bir girdap gibi dönüyoruz

Zafer sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 14:39

30 Kasım 2023 14:07
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon Donma Sorunu Ve Yetersiz Bilgilendirme

07 Ekim 2023 13:50
Ela sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon Yeni TV'm 1 Haftada Arızalandı Ve Servis Bahane Üretti!

01 Aralık 2023 15:51
Caner sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 20:39