Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon Arızası

15 Mayıs 2023 17:54

13 Nisan 2023 tarihinde 1. TCL 50 c 635 50 inç Google TV televizyon aldım. 1 saat kullanmadan televizyonun arızalı olduğunu kurulum hizmetini veren servise ilettim. Hala ürün serviste ne tamiratı ile ilgili ne de iadesi ile ilgili bir bilgi veren yok. Arıyorum soruyorum, merkeze gönderdik işte işlem de biz aradığımız zaman böyle bilgiler veriliyor ama ben iadesini istiyorum. Bir saat kullanmadığım televizyonu niçin tamir görmüş. Tabi rica ediyorum, ikinci el cihaz gibi ürün kullanacağım. Ben bunu istemiyorum, ben cihazımın iadesini istiyorum. Paramın da bana geri iade edilmesini istiyorum. Bir daha bırakın TCL televizyonun markanın yanından geçmeyi, adını bile duymak istemiyorum. Parayı alırken on numara kaldı, ki ben cihazı peşin aldım.

20 Mayıs 2023 02:03

Hiçbir gelişme olmadı bu Marc'a bana göre sıfır kadar değeri yok yani benim sorunum olan videolar çekiyorum yükleyemiyorum şikayet bölümüne ama 65.535 diye bir kanal numarası çıkıyor ve TRT Çocuk hangi kanala basarsan bas TRT Çocuk izliyorsun başka kanal izlemiyorsun başa alıyorsun bir ileri bir geri yaptığın zaman program artırma düğmesinden artı eksiden bu sefer tekrar yine 65.535 TRT çocuğa geri geliyor ya bunu çözemiyorlar paramı da iade etmiyorlar ben iadesini istiyorum bu markadan televizyon istemiyorum değişim istemiyorum paramın geri iade edilmesini istiyorum arkadaş aldığınız ürünün maksimum 30 gün içerisinde geri iadesi olması lazım ama bunlar arsızlık yapıyorlar ne iade ediyorlar ne de ürünü tamir ediyorlar ne düzeltiyorlar hiçbir şey yapmıyor lar yaptıkları yok getirip götürüyorlar bu ürünle ilgili bütün elektronik mağazalarında AVM lerde bütün televizyon stantlarını gezeceğim ne kadar kişiye engel olursam olacağım yani bu video çektiğin videoları da alıcıların hepsine göstereceğim böyle bir sorun yaşayacaksınız yaşarsınız diye bu Marka TCL 50 c635 50 inç model numarası alınmaz alınmaz paranızı boşa çöpe atmayın ben bu hataya düştüm televizyon alıcı olan arkadaşlar lütfen siz benim düştüm hataya düşmeyin TCL marka almayın

29 Mayıs 2023 12:46 (Şikayetten 13 gün sonra)

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Bilkom Ve Yetkili Servis Umursamazlığı

24 Ağustos 2023 21:19
Naci sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2024 20:38
TCL Televizyon Panel Arızası Giderilemiyor!
Cemil sonuçtan hiç memnun değil

TCL Televizyon Bozuldu Televizyonu Aldılar Muhatap Bulamıyoruz

11 Aralık 2023 23:47
TCL Televizyon Bozuldu Televizyonu Aldılar Muhatap Bulamıyoruz

24 Eylül 2023 15:59
TCL Televizyon TCL Den Aldığım Televizyon Kırık Geldi
TCL Televizyon TCL Den Aldığım Televizyon Kırık Geldi
Fatoş sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 04:37