TCL Elazığ Servis Gelmiyor

08 Temmuz 2023 22:03

TCL televizyon Elazığ merkez servis 2 gündür gelmediği gibi, verilen randevu gün ve saatine de riayet etmiyorlar. Telefona cevap vermemeleri de ayrıca terbiyesizlik. Randevu oluştururken dahi doğru dürüst saat veya gün almak bile çok zor. Çok yoğunlarmış.

13 Temmuz 2023 16:27

Elazığ elysium AVM Teknosa mağazasından 1 hafta önce aldığım aldığım TCL50C635 model televizyon İçin kuruluma gelmeyen servisten mi bahsedeyim, yoksa televizyondaki sorunlardan mı bilemedim. Şöyle ki; televizyonun Google asistanı çalışmıyor, choreme indirilmiyor, uygulama arama bölümünde arama yapılmıyor vs vs sorunları genel merkeze bildirim yaptım ve kayıt oluşturuldu. Ama ne yazık ki servis zahmet edip gelmediği gibi, hiçbir şeyden anlamadıkları halde telefondan yanlış bilgi verip duruyorlar. Sonuç olarak genel merkez topu servise atıyor, serviste sorunu çözemediği gibi çözüm üretme kapasitesine de sahip değil maalesef. Kısacası para verip bela satın almışız. İlk kez TCL markasını aldım, sanırım son kez olacak.

11 Temmuz 2023 14:37 (Şikayetten 2 gün sonra)

Eyyup

Merhaba, TCL marka bir TV aldım, kurulum için bir numara verdiler saatlerdir arıyoruz cevap bile alamıyoruz, ( ********** ) on binlerce abonesi olan GSM şirketleri bile 2-3 dakika içinde cevap verirken bu firma ne hikmetse saatlerce telefonda müzik dinletiyor bize, gün içinde ürünü iade edeceğim

Nilay sonuçtan çok memnun

29 Kasım 2023 14:55
"Müşteri temsilcisi Olcay Hanıma ilgisi kibarlığı için çok teşekkür ederim. Zorlu bir iş yapmasına rağmen çözüm odaklı ve sıcakkanlı şekilde iletişim kurdu."
Tufan sonuçtan çok memnun

18 Ekim 2023 14:59