TLC Akıllı Saatte Sürekli Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

25 Kasım 2024 13:16

Kızımın TLC marka akıllı saati var. Öncelikle saat şarjdayken ekranı yandı, sesimizi çıkartmadık. Kordon hariç kafa kısmı değişecek dediler. Sesimizi çıkarmadık, saat onarımdan geldi. Şebeke sorunu oldu, onu tamir ettiler. Sonra şarj sorunu oldu. Akşam şarja takılıyor, sabah saati kullanmadan şarjı bitiyor. Çocuk bir yıldır saati doğru düzgün kullanmadı. Servisten gelen mesaja göre şarj problemi şarj soketi değil, güncelleme yapıldı diye mesaj geldi. Markanın çağrı merkezini aradım, değişim için çok rahatlıkla müşteri temsilcisi değişim olmayacağını, istiyorsanız gidin Hakem Heyeti'ne başvurun diyor. Bu şekilde markanın adını lekeliyor. Değişim talebime karşılık bu cevabı almak beni çok şaşırttı. Bu kadar rahat söylenmesi çok enteresan. Şimdi her yerden yazacağım, bu tavrı tüketiciye terbiyesizliktir.

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2023 15:19
TCL Alcatel Mağdur Etti
Demet sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 11:53
Raci sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 22:19
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 12:45
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Çocuk Saatimin Onarımı İçin Yüksek Ücret Talebi Ve Servis Sürecinde Yaşanan Sorunlar

10 Eylül 2025 14:33