Tcl Telefon Akıllı Saat   meşgul Çalıyor

20 Şubat 2023 18:48

Akıllı saat aldım. Herhangi biri akıllı saati arayınca meşgul çalıyor. Akıllı saatten arama yapınca oluyor ama telefondan akıllı saati arayınca meşgul çalıyor. Ben saati arayamayacaksam ne anlamı kaldı o zaman? Hiçbir yerde yazmıyor, hata web sitesinde de bir şey yok.

profile profile profile
21 Şubat 2023 07:13 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili, çözüm merkezimiz sizinle e-posta aracılığı ile irtibata geçecektir. Saygılarımızla, TCL Teknik Destek

Yorumlar (14)

Ercan

Aynı problemi bende yaşıyordum. Çözümü şu şekilde: telefondan uygulamaya girerek, kullanıcı izinlerinden "arkadaşlar" Aktif olmalıdır.

Aynı sorunu biz de yaşıyoruz daha satın alalı 1 hafta oldu şimdi kurulum yaptığımız telefondan arıyoruz meşgul çalıyor ama başka telefonlar için sorun yok nasıl bir çözüm? Bu arada volte meselesini denedim

Ali

Çocuğumun saatinde de aynı sorun vardı. Turkcell hat kullanıyorum. Yaşanılan sorun hattın taahhüt u bittikten sonra otomatik olarak 4.5G olarak çalışmasından kaynaklı olduğu anladım. Müşteri hizmetlerinden taahhüt yenilemem sonrası hattı 2g olarak ayarlamak gerekiyor. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Mesut

TCL x42 akıllı saat aldım, saatten görüntülü ve sesli aranıyorum, ama telefondan saati sesli arayamıyorum. Hat meşgul diye uyarı veriyor, hattan diye müşteri hizmetlerini aradım ama hatla ilgili bir problem değil. Hat gelen giden aramalara açık görünüyor, yani saatten kaynaklı bir problem, bir çözüm yolu bulursanız sevinirim, iyi geceler

Muhammer

Merhaba MT42 akıllı Saatten bizi arayınca sorun yok ama biz saati arayınca meşgul diyor. Acil çözüm lütfen...

Okan

Merhaba sorunu çözebildiniz mi? Çözüldü ise nasıl hallettiniz? Kolay gelsin

Ufuk

İnternette bulduğum bu çözümle çözdüm. Merhaba, ben de aynı sorunu yaşadım. Saatte volte özelliğini kapatınca çözüldü. Ana ekranda sola kaydırın > Daha fazla (en altta) > Ayarlar (en altta) > volte

Metin

VoLTE'yi kapatın telefonu kapatıp açın düzeliyor

Doruk

Kesin Çözüm mü hocam

Gülkız

Su an bende aynı sorunu yaşıyorum. Nasıl düzeltebilirim numara engellenmiş gibi ama öyle bir ayar yok

Abdullah

Sorun çözüldü mü

Büge

Ufuk Bey iyi aksamlar bizde aynı sorunu yaşıyoruz. Nasıl çözdünüz?

Selma

Merhaba ufuk bey, sorun nasıl çözüldü acaba, aynı problemi yaşıyoruz

Metin

VoLTE'yi kapatın saatten telefonu kapat aç sorun çözülecek

Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Akıllı Saatte Arıza Ve Garanti Kapsamında Ücret Talebi Mağduriyeti

12 Eylül 14:13
Osman sonuçtan hiç memnun değil

TCL Telefon Garanti Kapsamında Olmayan Şarj Soket Sorunu

18 Nisan 09:43