Ceren sonuçtan hiç memnun değil

TCDD Tren Yolculuğunda Beklenmedik Otobüs Aktarması

Ceren
04 Kasım 2024 17:35

4 Kasım 2024 tarihinde Denizli-Eskişehir Pamukkale Ekspresi ile tren yolculuğu yapıyordum, ta ki Kütahya tren garına kadar. Bilet kontrolcüleri, Kütahya garına geldiğimizde Eskişehir'e gidecek olanların burada inip, garın önünde bekleyen otobüse bineceklerini ve yolculuğun geri kalanının otobüsle tamamlanacağını söylediler. Sebebi sorulduğunda ise yol çalışması olduğu belirtildi. Madem yol çalışması var, neden sefer açıyorsunuz? Paramızla rezillik yaşadık. Otobüsün bagajına valizleri bile kendi çabalarımızla koyduk. Bilet kontrolcüleri asla yardım etmedi. İnanamıyorum, ya! Hiçbir sorun yoktu, tren gayet saatinde ilerliyordu. Üç vagonluk insanı iki otobüse sığdırdılar. Şaka gibi! Yaşanan rezilliği video olarak da ekledim.

04 Kasım 2024 17:23

4 Kasım 2024 Denizli - Eskişehir Pamukkale ekstresinde 3. Vagon 42 numarası koltukta tren yolculuğu yapmaktaydım ta ki Kütahya tren garına kadar. Kütahya garına yaklaştığımızda hepimizin trenden inip garın önünde bekleyen otobüslere binmemizi söyledikler. Sebebini sorduğumuzda ise yol çalışması dendi hani madem yol çalışması var sefer açmayın neden bu sefilliği yaşatıyorsunuz. Otobüsün bagajına bile valilerimizi kendi imkanlarımızla koyduk 1 tane bile bilet kontrolcüsü yardım etmedi. 3 vagonluk insanları 2 otobüse sığdırdılar gerçekten şaka gibi. Paramızla sefillik yaşadık çok teşekkürler. Video ve fotoğrafları da ekliyorum. Sizlerde görüm bu sefilliğimizi.

Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
13 Ocak 2025 13:02
Azime sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Kesilen Bilet Ve Gişe Çilesi

Azime
11 Aralık 2024 20:55
Yanlış Kesilen Bilet Ve Gişe Çilesi
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
08 Aralık 2024 05:38