15 Kasım 2024 09:38787

Günler öncesinden çiçek siparişi oluşturuyorsunuz, 1500₺ değerinde size 200₺'lik bir orkide göndermeye kalkıyorlar. Onay gönderiyorlar, onaylamıyorsunuz, yine de çiçeği gönderiyorlar. Müşteri hizmetleri çiçeğin bayilerde olmadığı bilgisini veriyor.

O zaman neden satıyorsunuz diye sorduğumda da 'bu şekilde' diye cevap alıyorum. Ürünü değiştireceklerini söylediler. Tekrar aradığımda böyle bir uygulamaları olmadıklarını söylediler.

1 Destek
15 Kasım 2024 17:10 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz ; Firmamız olarak sizinle yaşanan olumsuz deneyimle ilgili derin üzüntü içindeyiz. Müşteri memnuniyeti bizim için en önemli önceliklerimizden biridir ve yaşadığınız olumsuz durum için içtenlikle özür dileriz. Şikayetvar aracılığı ile iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından sizlere geri dönüş yapılacaktır. Sevgi ve Saygılarımızla, Taze Çiçek Ailesi

26 Haziran 2025 09:46784

Dün Taze Çiçek üzerinden 2 adet orkide siparişi verdim. Ücretleri de az değil açıkçası. Bugün teslim edilmeliydi. Sabah ...

Yanlış Ürün Teslimatı Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Taze Çiçek'ten arkadaşıma doğum günü için gönderdiğim orkide görseldekinden tamamen farklı ve kötü olmasına rağmen, gele...

2 Destek

4 Eylül 2024 16:40774

"Gizem Hanım'a ilgisinden dolayı teşekkürler, umarım bir daha yaşanmaması adına gerekli aksiyonlar alınır ve başka kimseler sorun yaşamaz."

Taze Çiçek (tazecicek.com) Yanıltıcı Çiçek Siparişi Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Taze Çiçek | Tazecicek.com Anneler Günü Siparişimde Büyük Hayal Kırıklığı Ve İlgisizlik

13 Mayıs 2025 12:17137

Anneler Günü için taze çiçek siparişi verdim. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım ama bana gelen ürün o kadar berbat ...

Tümünü Gör

Rabia
Taze Çiçek Mağdurluğu

Taze ÇiçekMağdurluğu

Canan
Taze Çiçek | Tazecicek.com Farklı Çiçek Geldi!

Taze Çiçek |Tazecicek.com Farklı Çiçek Geldi!

Fadime
Taze Çiçek | Tazecicek.com Anneler Günü Yaşanan Mağduriyet

Taze Çiçek |Tazecicek.com Anneler Günü Yaşanan Mağduriyet

Doğa
Taze Çiçek | Tazecicek.com Hüsranı!

Taze Çiçek |Tazecicek.com Hüsranı!

Senem

Öne ÇıkanKonular